İYİ PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

   İYİ PARTİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İYİ Parti Muş Milletvekili adayları Erkan Kemaloğlu ve Erkan Çelik, İYİ Parti Muş İl Başkanlığı´nda parti yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmasının startını verdi.

İYİ Parti Muş İl Başkanlığı, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçim çalışmalarına başladı. Yoğun bir katılımla İYİ Parti Muş İl Başkanlığına gelen İYİ Parti Muş Milletvekili 1. sıra adayı Erkan Kemaloğlu ve 3. sıra adayı Erkan Çelik, parti binasında sevgi ve tezahüratlarla karşılandı. Kendisine ilgi gösteren parti yöneticilerine ve vatandaşlara teşekkür eden İYİ Parti Muş Milletvekili 1. sıra adayı Erkan Kemaloğlu: ?16 sene sonra huzurunuzdayım. Bu 16 sene içerisinde Muş´tan gelen, Bulanık´tan gelen, Malazgirt´ten gelen, Korkut´tan gelen, Hasköy´den gelen, Varto´dan gelen bütün hemşerilerime gayretle hizmet ettim. Onların bütün meselelerinde kendilerine yardımcı oldum ve partiler olarak, ilk defa İYİ Parti Muş´ta çalışmaya başladı. Meydanlardayız bugünden sonra, iyi başladık, iyi devam edeceğiz, iyi neticelendireceğiz? diye belirtti.

?100 Günde Bütün Teşkilatlarımızı Kurduk?

Kemaloğlu´nun konuşmasından sonra partililere hitap eden İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık da,  Muş´ta 100 günde tüm teşkilatlarını kurarak, seçimlere hazır oldukların söyledi. Aşık: ?100 günde bütün teşkilatlarımızı kurduk ve bugün halkımızın huzurundayız. 29 Kasım tarihinde Erkan Kemaloğlu bu binada milletvekili seçildi, bu binada üç dönem devam etti. 16 yıl sonra nasip olursa sizlerin duasıyla, oylarıyla, destekleriyle bir daha onu ve arkadaşlarımızı milletvekili olarak göndereceğiz? diye konuştu.