2020 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2020 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2020 yılında yapılan faaliyetler ve 2021 yılında yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

Muş Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın Başkanlığında yapılan Yıllık Değerlendirme ve Planlama Toplantısında birimlerin kendi alanlarında yaptığı sunumlarla gerçekleştirildi. 

Toplantıya Muş Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, Müdür Yardımcıları Dr. Ferit Yıldız ile Mehmet Gündoğdu, brifing verecek Şube Müdürü ile personelleri katılım sağladı.

Muş Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda hafta boyunca Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü,  Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü,  Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü,  Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğü,  Sivil Savunma ve Seferberlik Hizmetleri Birimi, Hukuk Birimi ve Döner Sermaye Birimi bir yıllık çalışmalarının ve 2021 yılında yapılması hedeflenen çalışmalarla ilgili sunumlarını yaptılar.

Sunumlara,  Şube Müdürleri ve Birim Çalışanlarıyla, 2020 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve bu faaliyetleri gerçekleştirirken karşılaşılan sorunlar ve eksiklikler tartışılarak her şube müdürlüğünün çalışmaları ayrı ayrı değerlendirildi. Durum değerlendirmesi ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alış verişleri yapıldı. Her Şube Müdürü ve Birim Çalışanları teker teker söz alarak 2020 yılında yaptıkları çalışmalarını ve hedeflerini anlattılar.

“PERSONELLERİMİZ İLE BİRLİKTE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Değerlendirme ve koordinasyon çalışmalarının kurumsal verimliliği arttırmak adına önemini dile getiren İl Müdürü Mehmet Aydın; "2020 ve önceki yıllarda yapılan çalışmaların genel bir değerlendirilmesi ile 2021 yılında yapılması planlanan çalışmaları birlikte irdeledik. İnşallah önümüzdeki haftada da tüm ilçelerimizden İlçe Tarım ve Orman Müdürlerimizin ve Personellerimizin katılacağı kapsamlı sunumlarımızı alıp gerekli değerlendirmeleri yapma fırsatı bulacağız.  Projelerimizin uygulanmasında gerek üreticilerimiz gerekse teknik, sağlık ve idari tüm personellerimizle daha fazla projenin hayata geçirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, sizlerden daha fazla çalışma ve gayret bekliyorum" dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”