2021 YILININ İLK İL İSTİHDAM TOPLANTISI YAPILDI

2021 YILININ İLK İL İSTİHDAM TOPLANTISI YAPILDI

2021 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim toplantısı Vali Yardımcısı Muhammet Fatih Demirel başkanlığında yapıldı.

Muş Valiliği toplantı salonunda yapılan yılın ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Mirze, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şehmus Yentür, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Muş İl Müdürü Mehmet Emin Taylan ve kurul üyelerinin katılımı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık yapan Vali Yardımcısı Muhammet Fatih Demirel, ilimizde istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulmasını, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarını belirleyen 2021 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısını başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulundu.

İŞKUR İl Müdürü Mehmet Emin Taylan, 2020 yılında yapılan çalışmalar hakkında yaptığı sunumunda; “Genel Müdürlüğün verdiği yıllık hedefleri başarılı bir şekilde kurul personellerinin gayreti neticesinde yılı 2’incisi olarak tamamladık. Ayrıca Sosyal Koruma Kalkanı dâhilinde Muş ilinde 67 bin 570 kişiye 89.814.202,50 TL destek verildi. 2021 yılında da çalışmalarına daha da özverili bir şekilde devam edeceğiz. Sayın Valimiz başta olmak üzere kurul üyeleri ile bu çalışmaya katkı sunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ve Kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin sunulması ile sona erdi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”