2023 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

2023 YILI BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) 2022 yılının son meclis toplantısında, 2023 yılının bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) 2022 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Aydın Çelik’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kasım ayı mizanı görüşüldü. 

Meclis toplantısında daha sonra 2023 yılı bütçesi görüşüldü. 2023 yılı bütçesi hakkında meclis üyelerine sunum yapan MUŞ TSO Genel Sekreteri Hanifi Aydar, 2023 yılı tahmini bütçesinin 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendiğini söyledi. 

Bütçe ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Koç, MUŞ TSO 2023 yılı bütçesinin 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar kanunun 27’inci maddesine göre bütçe muhasebe yönetmeliği kapsamında gelir-gider bütçesi ve bütçe cetvelleri hazırlanarak meclise sunulduğunu ve oy birliği ile kabul edildiğini söyledi. 

2023 yılı tahmini bütçesinin 6 milyon 600 bin TL olduğunu vurgulayan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, bütçede yer alan gelir-gider kalemlerinin detaylı bir şekilde meclis üyelerine sunulduğunu belirtti. 

Meclis toplantısında yapılan sunum ve bilgilendirmeden sonra oylamaya geçildi. Meclis Başkanı Aydın Çelik’in yapmış olduğu oylamada meclis üyeleri 2023 yılı bütçesini onayladı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”