297 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

297 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Muş’ta 5 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi kırsal kesimlerde etkisini daha fazla gösterdi. Kar yağışı ile il genelinde 297 köyün yolu ulaşıma kapandı.

Kentte özellikle kırsal kesimde etkili olan kar yağışı, tipi ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Önceki gün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle 297 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı yollarda çalışma başlatan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, yolların açılması için seferber oldu.

Muş’ta etkili olan kar yağışı ile birlikte şehir merkezi ve köy yolları karla kaplandı. Belediye ekipleri tarafından şehir merkezinde başlatılan çalışmalar ile cadde ve kaldırımlardaki karlar temizlenerek kamyonlarla şehir dışına taşınıyor.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ise 100 karla mücadele personeli ve 58 iş makinesiyle sahada kar çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, il genelinde etkili olan kar yağışının ardından 297 köy yolunun kapandığını ifade ederek, karla mücadele çalışmasının sürdüğünü ve en kısa zamanda kapalı olan yolları açacaklarını bildirdi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”