3 Saatte İşi Bitirdiler

3 Saatte İşi Bitirdiler

Varto İlçesi'nde bir kuyumcuyu soyan hırsızlar, 3 saat sonra Muş Merkez'de yakalandılar. Polisin bu başarısı takdirle karşılandı.

Varto İlçesi'nde bir kuyumcuyu soyan hırsızlar, 3 saat sonra Muş Merkez'de yakalandılar. Polisin bu başarısı takdirle karşılandı.


 

Varto İlçesi'nde kuyumcuyu soydular, 3 saat sonra Muş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Muş Merkez'de yakalandılar. Çok kısa sürede olayın faillerinin yakalanması dikkat çekti. Asayiş Şube ekiplerinin, hırsızlık olayını 3 saat içerisinde başarıya ulaştırması takdirle karşılanırken, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Asayiş Şube ekiplerine teşekkür etti. İl Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada: 04.03.2011 günü Saat:00.10 sıralarında Varto İlçesi'nde Kültür Mahallesi Muş Caddesi'nde bulunan Dede Kuyumculuk isimli iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldiği öğrenilmesi üzerine, Varto İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince müşterek yürütülen seri çalışmalar sonucu  hırsızlık olayını gerçekleştiren  S.A. ve E.B. isimli şüpheliler kullandıkları 49 F .. plakalı araç ile birlikte Muş İl Merkezi'nde saat:03.00  sıralarında yakalanmışlar, araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda hırsızlık olayının meydana geldiği Dede Kuyumculuk isimli işyerine ait  (1) adet bilgisayar kasası, (1) adet bilgisayar monitörü,  (19) adet altın bilezik ile çeşitli markalarda (58) adet kol saati elde edilmiştir. Yakalanan S.A. ve E.B. isimli şüpheli şahıslar 04.03.2011 günü Varto İlçe Emniyet Müdürlüğünce haklarında yürütülen tahkikat sonrasında Adli Makamlara sevk edilmiştir. Muş ilimizde ve İlçelerimizde huzur ve güvenliğin en üst seviyede sağlanması amacıyla yürütülen hizmetler kesintisiz sürdürülmektedir” denildi.



GELİN ALMAYA GİDEN AİLE SİLAHLA TARANDI

UYUŞTURUCU MADDEYE 33 TUTUKLAMA

HIRSIZLIĞA 27 TUTUKLAMA

Jandarma, Anneler Günü nü Unutmadı

Durmaz ın Bir Yılı

Muş-Kulp Yolunu Havaya Uçurdular

Polisten Kaçamadılar