AK PARTİ İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

AK PARTİ İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı, 18 Ocak Pazartesi günü yapılması planlanan kongre için hazırlıklarını sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl başkanlığı gerçekleştirilecek olan 7. Olağan İl Kongresi için istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanı İbrahim Avcı 7. Olağan İl Kongrelerinin 18 Ocak Pazartesi günü gerçekleştireceklerini söyledi.

İl Başkanı İbrahim Avcı başkanlığında, parti binasında yapılan istişare toplantısına Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak, Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, Bulanık İlçe Başkanı Resul Bulut, Varto İlçe Başkanı Ali İhsan Osmanoğlu Korkut İlçe Başkanı Hamdullah Toktaş, Hasköy İlçe Başkanı Erhan Aykut, Gençlik Kolları Başkanı Erdem Mirze, Kadın Kolları Başkanı Elif Gezen ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda konuşma yapan İl başkanı İbrahim Avcı, Muş’un ve Türkiye’nin kalkınması için yeni hedefler belirlediklerini ifade ederek; “ilçe kongrelerini tamamladık. İl kongremizi de yaparak tamamlamış olacağız. Daha önce planlanan kongremiz yaşanan pandemi nedeniyle ertelenmişti. İlçe kongrelerimiz daha önceki tarihlerde tamamlanmıştı. İl kongremiz için çalışmalara başladık. Genel merkezimizce 18 Ocak'ta Muş İl Kongresinin yapılmasına müsaade edildi. Bu kapsamda partimizde bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bize bu görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, teşekkür ediyorum. 2023 yılı seçimlerine giderken arkadaşlarımızla yeni bir süreç başlatıyoruz. Bu süreçte Muş’un ve Türkiye'nin kalkınmasında yeni hedefler belirleyen bir ekip kurmak istiyoruz. Toplumun sesine kulak verip yeni oluşumlar gerçekleştirmek istiyorduk. 18 Ocak'ta yapacağımız kongrede halkımızın talepleri doğrultusunda yeni bir yapılanma içine girdik. Kongremizi Kovid-19 tedbirleri kapsamında hayırlısıyla gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”