AK Parti Protesto Edildi

AK Parti Protesto Edildi

CNN Türk'ün Muş'ta siyasi parti adayları ile yaptığı canlı yayına katılmayan AK Partili adaylar, canlı yayın esnasında vatandaşlar tarafından protesto edildiler.

CNN Türk'ün Muş'ta siyasi parti adayları ile yaptığı canlı yayına katılmayan AK Partili adaylar, canlı yayın esnasında vatandaşlar tarafından protesto edildiler.


 


AK Partili adaylar protesto edildi. CNN Türk Muş'a gelerek, siyasi parti adaylarını canlı yayına aldı. CNN Türk'te dün saat 14.15'ten itibaren canlı olarak, Muş Tren Garı'nda yapılan programda, siyasi parti adayları Muşla ilgili sorun ve sıkıntıları dile getirdiler. Programa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3. sıra Muş Milletvekili adayı Mustafa Fırat, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. sıra Muş Milletvekili adayı Gıyasettin Yıldırım ve Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Muş Milletvekili Sırrı Sakık katıldılar. Programa davet edilen ancak gelmeyen AK Parti adayları ise, programı izlemeye gelen vatandaşlar tarafından protesto edildiler.


 


HALK BURADA ADAYLAR NEREDE”

CNN Türk'ün Muş'tan yaptığı canlı yayına katılamayan, AK Parti Muş Milletvekili adaylarını protesto eden halk Adaylar var kendisi yok, vaatler var ortada bir şey yok, halk burada adaylar nerede” sloganıyla, uzun müddet AK Parti adaylarını protesto ettiler. CNN Türk program sunucusu ise, böyle bir fırsatın AK Partili adaylarca neden değerlendirilmediğini anlayamadığını, kendi memleketlerinde yapılan canlı yayına AK Partili adayların neden katılmadığını anlamadığını belirtti.


**Yussuf**
24.05.2011 00:00:00
Adamlar şimdisen rehavete kapıldı. Hemde dördü birden kesin vekiliz diyorlar. Sürekli takip ediyorum da hala bir projelerini duymadım. Hatta bizzat kendileriyle iletişim kurmama rağmen istediğim cevabı alamadım. Bitlise bakıyorum batmana bakıyorum vekil adayları ÇILGIN projeler üretiyor bizde yok bir şey. Oyumu akp ye verecemde. Diğerlerinden farklı olduklarını düşünmüyorum. Eskiler en azından yalandan bile olsa sallarlardı bi şeyler. Aramazsak iyi eskileri :))

simyaci
7.08.2011 00:00:00
toplumu dinlemeyen ve topluma kulaklarını tıkayan liderler birgün yok olmaya elbette mahkumdur. bu güne kadar muşta bütün partiler dahil gücü elinde bulunduran milletvekilleri tayin ve ihalelerde kendi yandaşlarına yaptıkları hariç halka bir şey yaptılar mı? bir kişi milletin vekili osun da milletin onca büyük sorunlarının bırakıp kurumlarda bir hizmetlinin tayin işiyle uğraşsın.(bu arada hizmetlileri küçümsemiyorum yanlız milletvekili olarak bu kadar küçük işlerle uğraşmasını kınıyorum) işte bu milletvekilleri (akp dahil) kendi genel başkanlarının gücünü kullanarak halkı hor görüyorlar ve burunları hep yüksekte geziyor (bu olayda olduğu gibi) ve inanıyorum ki bir gün o yüksekte gezen burunları yine bu halk tarafından yerlerde sürtecektir.


BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI