AK PARTİ’DEN KONGRE ÖNCESİ BİRLİK VURGUSU

AK PARTİ’DEN KONGRE ÖNCESİ BİRLİK VURGUSU

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Başkanı İbrahim Avcı, Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak, ilçe ve belde belediye başkanları bir araya gelerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Kongresi bugün gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da video konferans aracılığıyla katılacağı kongre öncesi Belediye Başkanı Feyat Asya, Milletvekili Şimşek, teşkilat başkanları, ilçe ve belde belediye başkanlarını Halk Ekmek Fabrikasında ağırladı. Tesisi gezdiren Başkan Asya, fabrikanın işleyişi ile ilgili misafirlerini bilgilendirdi.

Burada bir konuşma yapan Asya, “Bizler bugün belediye başkanı, il başkanı ve milletvekili olmasak toplumun bizdeki beklentileri farklıydı. Beklentiler yükseliyor, insanın oturduğu makamda beklentiler yükseldikçe de taleplerin yerine getirilmesinde insanoğlu aciz kalıyor. Dolayısıyla bizler bir aile olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğündeki hareket içerisinde her birimizin yaptığı hizmetler kıymetlidir. Sıradan bir insan olsaydık insanların ilgisini alakasını daha iyi görürdük. Fakat hizmet noktasında bugün Halk Ekmek Fabrikası, Kent Meydanı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarından, Kültür ve Bilgi Evlerinden konuşmazdık. Bugün şehrin kangren haline gelmiş içme suyu projesinin belki Muş tarihinin en büyük ihalesi olarak yapmış olmanın gururunu birlikte yaşamazdık. Alt yapıyı yapmış olmanın sevincini yaşamazdık. Bu hükümet ve cumhurbaşkanımızın destekleri ile birlikte hamdolsun geldiğimiz nokta çok iyi bir noktadır.”

“BU ŞEHİRDE TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KOYMANIN SEVİNCİNİ YAŞAYACAĞIZ”

Başkan Asya konuşmasının devamında; “Bu noktayı ileriye götürebilmek için başta şahsım sonra da zatıalinizle ve ekibinizle birlikte, gerek il başkanımız, ilçe ve belde belediye başkanlarımız birlikte partimizin politikaları çerçevesinde hizmet etmek zorundayız. Adil olmanın gereğidir iller bankasından gelen ödenek Korkutlu AK Parti’nin aldığı pay ne ise, farklı bir partiye mensup başka bir belediyenin de aynı payı nüfusa göre alıyor. Fakat bizler projeler üreterek yatırımlarımızı yükseltebiliriz. Sıkıntılı ve badireli bir süreçten geçiriyoruz. İnşallah bu zorlu süreci de birlikte aşacağız. İnşallah sizler ve yeni yönetiminiz ile birlikte bu şehre katma değer sağlayacak destekler alırız. Çünkü halkın da beklentisi bu yöndedir. İnşallah biz daha fazla çalışacağız. Bu anlamda İl ve Merkez ilçe başkanlarımızı tekrardan tebrik ediyorum. Milletvekilimizin öncülüğünde benimde hizmetkârlığında inşallah bu şehirde taş taş üstüne koymanın sevincini yaşayacağız. İnsanların fani olduğunu biliyoruz. İnsanların eserleri ile anılacağını çok iyi biliyoruz. Bu anlamda da her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum” dedi.

“TEŞKİLATIMIN VE HALKIMIN EMRİNDE OLACAĞIM”

Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Avcı, “Bilindiği üzere bu görev Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından tebliğ edildi. Bu görevi bana verirken birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemizi vurguladı. Bizler de inşallah bu güne kadar geçmişte ne olmuşsa onu geçmişte bırakıp bundan sonra inşallah Sayın Milletvekilimizin öncülüğünde birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz için yapılması gereken neler varsa el birliği ile yapmaya gayret edeceğiz. Sizden sadece tek bir ricam var. Milletvekilimiz yukarıda projeler ve ilimize gelen yatırımlarla ilgili noktalarda gayret gösterirken bizler de burada birlik beraberlik içerisinde bir aile yapısı içerisinde hareket etmemizdir. Bu şekilde hareket edersek inşallah Muş’umuz için yapmayacağımız şey yoktur. Bende bu görevi aldıktan sonra 7/24 saat teşkilatımın ve halkımın emrinde olacağım. Ankara’ya gidilmesi gerekiyorsa il başkanlığımız üzerinden hep beraber gideceğiz. Vekilimiz ile birliktelik görüntüsü vererek, bu memleketin birlik ve beraberlik içinde olduğunu dosta düşmana göstererek ilimiz için yapılması gerekenleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

“BİZ BİR ELMANIN BURADA ON DİLİMİYİZ”

Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Biz burada hepimiz seçilmişiz yeni iki arkadaşımız var. Kısmet olursa delegelerimizde tebliğ buyurursa yarında kongremiz var bayrak değişimi olacaktır. Biz 2002 yılından bu güne kadar Ak Parti olarak çok güzel şeyler yaptık. Bu güne kadar kim ne emek vermişse bir gün gidip Ak Parti’ye oy kullanmışsa biz ona minnettarız. Bugünden sonra da onların bıraktığı bayrağı taşımak bizim boynumuzun borcudur. Biz bir elmanın burada on dilimiyiz. İster burada otur ister orada otur görev görevdir. Eğer bizim niyetimiz ilimize ve ülkemize hizmetse hoş bir seda bırakabilirsek bu güzelliğimizdir. Geçen yıl çok da verimli bir sezon geçiremedik. İstediğimiz yatırımları getiremedik. Ama her şeye rağmen geçen yıl dahil Muş yine Türkiye genelinde en fazla yatırım alan illerden biri oldu. Muş’ta toplamda 750 milyon yatırım getirdik. Kızılağaç ve Yaygın beledisinden Eşmepınar Köyüne kadar bütün beldeler, üniversite organize sanayi bölgemiz Muş merkez, Korkut, Hasköy ve yaklaşık 53 köye devasa bir içme suyu projesi kazandırdık. Diğer tarafta eğitim araştırma hastanesi dün resmi gazetede yayınlandı. 350 milyon değerinde bir yatırım olacak. Bugün güzel bir tesiste bir araya geldik. Hamdolsun kimsesizlere ekmek dağıtılıyor. Alt yapı çalışmalarında sıkıntılı bir süreç geçirdik. Alt yapı zordur. Bir çok şikayet aldık ama şimdi dua ediyorlar. Bizler beşeriz hatalarımız olabilir. Bizler bir aileyiz birbirimizin hatasını değil doğrularını bulalım. O doğruyu bulursak daha mutlu olabiliriz. İl kongremiz için misafirlerimiz gelecek. Kongremizde Muş’umuza yakışır bir şekilde güzel bir ortamda karşılayacağız.”

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Asya, ev sahibi olarak Milletvekili Şimşek, İl Başkanı Avcı ve Merkez İlçe Başkanı Sabak’a hediye takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”