Aktan, Süper Lig Hakemliğinde

Aktan, Süper Lig Hakemliğinde

Muş ulusal futbol hakemlerinden Levent Aktan süper lig futbol hakemliği kursuna davet edildi.

Muş ulusal futbol hakemlerinden Levent Aktan süper lig futbol hakemliği kursuna davet edildi.


 


2009 yılından bugüne ilimizde başarılı bir şekilde Ulusal Futbol Hakemi olarak görevini sürdüren Levent Aktan, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ankara ilinde 22.06.2012 Tarihinde gerçekleştirilecek olansüper lig futbol hakemliği kursuna davet edildi.



Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Muş İl Hakem Kurulu Başkanı ve Hakem ve Gözlemciler Derneği Muş Şube Başkanı Ferzende Emre; Nihat Aktan'dan sonra ilimizde bir süper lig hakemi daha görmek istiyoruz.22.06.2012 Tarihindeki kursta başarılı bir performans göstermesini, ilimize bir süper lig hakemi daha kazandırmasını ve uzun yıllar ilimize hizmet vermesini canı gönülden arzu etmekteyiz. Türkiye genelinde süper lig hakemlik kursuna çağırılan 11 hakem arasına girmeyi başaran hakemimiz Levent Aktan doğuyu temsil eden tek hakem olarak kursa katılacak. Muş'ta hakemlik görevini sürdüren Levent Aktan'ın hakemlik mesleğinin gereğini yerine getirdiği ve Muş Spor kamuoyu tarafından beğenilen ve taktirle karşılanan bir hakem olduğu bilinmektedir. Muş Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanlığı ve Muş İl Hakem Kurulu olarak Levent Aktan kardeşimize başarılar diliyoruz” dedi. 


 


LEVENT AKTAN KİMDİR

1981 İzmir doğumlu evli ve 1 çocuk babası, Ege üniversitesi felsefe mezunu, Muş İl Emniyet müdürlüğü personel şube müdürlüğünde polis memuru olarak çalışmakta. Hakemliğe 1999 yılında İzmir'de başladı, 2003 yılında C Klasman yardımcı hakemliğine yükseldi, 2006 yılında C Klasman hakemi oldu, 2007 yılında B (ikinci lig) klasman hakemliğine terfi etti. 2009 yılında polis memuru olarak Muş iline tayin oldu,  9 yıldır profesyonel olarak hakemlik yapmakta olan Levent AKTAN iyi derecede İngilizce biliyor, bu sene görev aldığı müsabakalarda yüksek notlar alarak dikkatleri üzerine çekmesini bildi ve süper lig kursuna katılmayı hak etti. Üst Klasman Hakem Adayları; Ali Palabıyı: ANKARA, Yaşar Kemal Uğurlu: ANKARA, Sinan Cem İyihuylu: BURSA, Deniz Ateş Bitnel: İSTANBUL, Onur Karabaş: İSTANBUL, Ferdi Uludağ: İZMİR, Ömer Faruk Ocak: KAYSERİ, Mustafa Aydın: TRABZON, Ali Şükrü Beldüz: TRABZON, Bülent Birincioğlu: TRABZON, Levent Aktan: MUŞ



ENGELLİLER İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

FUTSAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

KARTAL SPOR DEPLASMANDA GALİP

Bedensel Engelliler 1. Ligde

1. Lige Bir Adım Kaldı

Bedensel Engelliler 1. Lig Yolunda