"ALDIĞIMIZ HER ÖDÜL GEÇMİŞİMİZE GURURLA, GELECEĞİMİZE DE UMUTLA BAKMA AÇIMIZI GELİŞTİRİR"

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Aslan Medya tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri’ töreninde, aldığı ödül sonrasında yaptığı konuşmada; "Aldığımız her ödül geçmişimize gururla, geleceğimize de umutla

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Aslan Medya tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri’ töreninde, aldığı ödül sonrasında yaptığı konuşmada; "Aldığımız her ödül geçmişimize gururla, geleceğimize de umutla bakma açımızı geliştirir" dedi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, ödül sayısına bir yenisini daha ekledi. Göreve geldiği ilk günden bu yana kentin çehresini değiştirecek projelere imza atan Başkan Asya, Yılın En Başarılı Altyapı Çalışması Projesi ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz yıl da kentin yeşil alan kapasitesini 43 bin metrekareden 450 bin metrekareye çıkararak Yılın Çevre Yeşillendirme ödülüne layık görülen Başkan Asya, Yılın En Başarılı Şehir Altyapı Çalışması Projesi ödülünü de alarak ülke gündemine ismini yazdırdı.

İstanbul’da Double Tree By Hilton Topkapı Hotel’de düzenlenen Özge Ulusoy ve Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu ödül törenine iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Yoğun katılımla ve görkemli bir programla gerçekleştirilen törende ödüller sahiplerini buldu. ödülün takdimi için sahneye çıkan Başkan Asya, yaptığı konuşmada altyapının kentleşme açısından olan önemine vurgu yaptı. göreve geldiği günden altyapı projesi hakkında kendisine söylenenleri anımsatan Başkan Asya, altyapının olmazsa olmaz olduğuna dikkat çekti.

"BİZ SİYASETÇİLER ÖDÜL ALMAK İÇİN ÇALIŞMIYORUZ ELBETTE"

Başkan Asya, ödül almak için çalışmadıklarını dile getirerek; "Kıymetli katılımcılar herkese hayırlı akşamlar diliyorum. Şair; 'Altyapısı olmayan bir şehir gibiyim' demiş. Ve devamında 'Ne zaman hüzünlensem gözlerime su basıyor. Ne zaman seni düşünsem kalbimin trafiği sıkışıyor.' Her ne kadar sevdaya yazılmış bir şiir olsa da şehirlerin ve insanların ortak dilleri vardır. Bu anlamda altyapının ne kadar önemli olduğu bu şiirin mısralarında anlaşılıyor. Biz göreve geldiğimizde altyapı için nankör bir hizmettir denildi. Altyapı siyasetçileri gömen bir iştir dediler. Biz şehrimizin insanlarının hayat konforunu yükseltmek şehrimize su basmasın, trafik sıkışmasın dedik. İçecek sularını güvenle içsinler dedik. Ve bir proje uyguladık. Buradan sesleniyorum; altyapı nankör bir hizmet değildir, ikinci defa seçildim ve bugün de ödül alıyorum. Her siyasetçinin şehrinin kentleştirmesi için olmazsa olmazı altyapı ile başlamasıdır. Biz siyasetçiler ödül almak için çalışmıyoruz elbette. Ama aldığımız her ödül geçmişimize gururla geleceğimize de umutla bakma açımızı geliştirir. ‘Sağlıkta Şiddete Hayır’ teması ile bu organizasyonu gerçekleştiren Aslan Medya grubuna teşekkür ediyorum. Bu vesile ile sağlıkta artık dünyada konuşulur bir ülke haline getiren kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımıza da bu vesile ile şükran ve minnetlerimizi arz ediyorum. Hepinize hayırlı bir akşam diliyorum” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”