ASYA ÇİFTİ OYLARINI KULLANDI

ASYA ÇİFTİ OYLARINI KULLANDI

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve eşi Suna Asya, 14 Mayıs tarihinde 2‘nci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giderek oylarını kullandılar.

Belediye Başkanı Feyat Asya ve eşi Suna Asya, 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçimi için oylarını kullandılar. Sabah saatlerinde Merkez Vali Adil Yazar İlkokulu’na eşi ile birlikte gelen Başkan Asya, sandık görevlileri ile bir araya gelerek ayaküstü sohbet etti. Daha sonra 1141 nolu sandığın bulunduğu salona geçen Asya çifti, oylarını kullandılar. 

Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Asya, seçimin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak; “Cumhuriyet tarihimizin ilk 2’inci tur olarak icra edilen Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyumuzu kullandık. Tabi bu seçimin önemine binaen halkımızın da ciddi manada teveccüh göstererek katılım sağladığını görüyoruz. Demokrasi şöleni havasında giden bu seçimin özelde ilimize bölgemize genelde ülkemize, milletimize ve gönül coğrafyamızın hayrına bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum. Suhulet ve sükûnet içerisinde geçip sonuçlanmasını cenabı Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

“PARTİMİZİN BU SEÇİMDEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞINA İNANIYORUZ”

Başkan Asya, AK Parti’nin bu seçimden de zaferle çıkacağını dile getirerek; “14 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’inci tura kalmasının ardından 2 haftalık aranın ardından seçmenler yeniden sandık başına geçerek oylarını kullanıyor. Şu an için ilimiz genelinde hiçbir sıkıntı olmadığını görüyoruz. Temennimiz, oylamanın sorunsuz bir şekilde bitmesi ve Türkiye’nin hayrına vesile olacak bir sonucun çıkmasını ümit ediyoruz. Seçimin 2’inci tura kalmasının ardından parti teşkilatlarımızla ilimizin genelinde en ücra köydeki vatandaşlarımıza ulaşarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik. Seçim çalışmalarımızı yaparken gece gündüz durmadan herkese her kesime ulaşmak için gayret ettik. Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadık. Halkımız olağan üstü bir teveccüh, bir sevgi gösterisinde bulundu. Bugünde nihayetinde kendi iradelerini, sandığa yansıtmak üzere sabahın erken saatlerinde oylarını kullanmalarının sevincini yaşıyoruz. Tek gayemiz Türkiye yüzyılında da iktidarımızı devam ettirerek, özelde ilimizde genelde de ülkemizde yeni proje ve yatırımları hayata geçirmeye devam etmektir. Dileğimiz ve temennimiz, hiçbir şekilde ne kendi yerelimizde, ne ülkemizin hiçbir köşesinde bir kazanın, belanın, insanların bir birlerini kıracak bir ortamın oluşmamasını ve herkesin demokrasinin vermiş olduğu haklar ölçüsünde iradelerini sandığa yansıtmasıdır. Sadece bizim umudumuz değil gönül coğrafyamız olan İslam coğrafyasının umudu olan Cumhurbaşkanımıza her yerde olduğu gibi burada da çok büyük bir destek, çok büyük bir rağbet olduğunu görmekteyiz. Partimizin bu seçimden de zaferle çıkacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Oy kullanma işleminin ardından kentteki okulları ziyaret eden Başkan Asya, sandık görevlileri buluştu. Görevlilere kolaylıklar dileyen Başkan Asya, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla tercihlerinin hayırlı olmasını diledi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”