ASYA: “ÇOCUKLAR SEVGİYLE BÜYÜYEN BİRER ÇİÇEKTİR”

ASYA: “ÇOCUKLAR SEVGİYLE BÜYÜYEN BİRER ÇİÇEKTİR”

Muş Belediye başkanı Feyat Asya 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, çocukların en iyi şekilde yaşamaları ve çocukların sevgiyle büyüyen birer çiçek olduğunu söyledi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çocukların en iyi şekilde yaşayıp yetişmeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Asya mesajının devamında; “Bugünlerimizin yarını, yarınlarımızın umudu sevgili çocuklar, sizleri sevgiyle selamlıyorum. Sizlere her alanda yaşanabilir bir dünya bırakmak için, başta eğitim ve sağlık olmak üzere yürütülen çalışmalara katkıda bulunmak hepimizin sorumluluğudur. Bunun birinci koşulu ise, sizlerin haklarına saygılı olmaktır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Her toplum çocuklarına sahip çıkmak, onların en iyi şekilde yaşayıp yetişmelerini sağlamak zorundadır” dedi.

Çocukluğun hayatın en önemli dönemi olduğunu ifade eden Başkan Asya, “Hiçbir olumsuzluk, hiçbir sorun çocukların gözünü korkutmamalı, yaşama sevincini azaltmamalıdır. Çocuklar, en iyi biçimde yaşayabilmelidir. Çocuklar sevgiyle büyüyen birer çiçektir. Onlar, yaşamın anlamı ve değeridir. Gülen yüzler, sevinç içerisinde parlayan gözler, her zaman sevgiye gereksinim duyan sıcak kalpler, aslında toplumun ortak umudunu yansıtmaktadır. Muş Belediyesi olarak altyapı ve üstyapı alanında ilimizi şekillendirirken, geleceğimizin teminatı siz kıymetli çocuklarımızı da ihmal etmiyoruz. Bir tebessüm ile hayatımızı şenlendiren çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmanın gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Asya mesajını şu şekilde sürdürdü: “Son yıllarda birçok mahallemizde hizmete açtığımız bilgi evleri, çocuk oyun ve etkinlik alanları ile bilgiye ulaşmanızı kolaylaştırırken, doyasıya eğlenebileceğiniz ortamlar oluşturmanın mutluluğunu yine sizlerle yaşıyoruz. Sizler için hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmaları yeterli bulmadığımızı, daha iyi imkanlar sunmak için tüm çalışma arkadaşlarımızla hizmetinizde olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kıymetli varlıkları olan siz çocuklarımızın ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ kutlu olsun. En güzel günler sizin olsun.”




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”