ASYA: “İTFAİYECİLERİN TEK ÖDÜLÜ, BAŞARILARINDAN ALDIKLARI HAZDIR”

ASYA: “İTFAİYECİLERİN TEK ÖDÜLÜ, BAŞARILARINDAN ALDIKLARI HAZDIR”

26 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Feyat Asya; “İtfaiyecilerin tek ödülü, başarılarından aldıkları hazdır” dedi.

Belediye Başkanı Feyat Asya İtfaiye Teşkilatının 308. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Her yıl 26 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası veya bir diğer adı ile Yangından Korunma Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş İtfaiyesi başta olmak üzere tüm teşkilatın haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Tüm itfaiye teşkilatlarına gayretlerinden dolayı minnet borçlu olduklarını belirten Başkan Asya; “Geçmişi 1714’lere dayanan İtfaiyecilik; bilgi, tecrübe, cesaret ve özveri isteyen mesleklerden birisidir. Vatandaşın yangınlara karşı can ve mal güvenliğini koruma görevini üstlenen itfaiyecilerin; her türlü koşulda hiç bir menfaat gözetmeden düşündüğü tek şey kurtarmak ve söndürmektir. Tek ödülü ise başarılı olduğunda duyduğu hazdır. Bu nedenle tüm itfaiye teşkilatlarımıza ve itfaiyecilerimize gayretlerinden ötürü minnet borçluyuz. Bu vesileyle, görevini yaparken hayatlarını dahi feda etmekten çekinmeyen itfaiyecilerimizin bu anlamlı haftasını kutluyor, yangınsız ve kazasız günler dileğiyle, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”