ASYA’DAN AK PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASYA’DAN AK PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İl Başkanı İbrahim Avcı ve Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti İl Başkanlığına ve Merkez İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Avcı ve Halil Sabak’ı Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Partili Meclis Üyeleri tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

İl Başkanlığı binasına geçen Belediye Başkanı Feyat Asya, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirterek; “Allah muvaffak etsin. Allah gönül rahatlığıyla hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. 18 Ocak itibariyle 7. İl Kongremizi yaptınız. Biz de Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretimize geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde hem şahsım hem de Belediye Meclis Üyeleri adına sizlere ve heyetinize seçilmiş olan il yönetiminize başarılar diliyoruz. Allah bizi öncelikle birbirimize karşı daha sonra da kendisine mahcup etmemesi duasıyla ve dileğiyle bu şehirde seçilmişlerimizle atanmışlarımızla ilimizi olması gereken noktaya belki gecikmiş hizmetlerle buluşturma adına gerek genel hizmetler gerek yerel hizmetlerde bu anlamda şahsınızda seçilmiş olan bütün yönetim kurulu üyelerinizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

“DEFTERİMİZDE NE VARSA HEPSİNİ YIRTTIK ATTIK”

İl Başkanı İbrahim Avcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada geriye dönük yaşanan olumsuzlukları unutup kırgın olanları kazanmak için bir gayret içinde olacaklarını vurgulayarak; “Sayın başkanım kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım 7. Olağan Kongresi öncesinde bir süreç yaşadık. İl başkanımızın görevden ayrılması nedeniyle il başkanlığı süreci başladı. 33-34 arkadaşımızla birlikte bu yola çıktık. Daha sonra yukarıya 3 tane arkadaşımız çağırıldı. Çağrılan arkadaşlarımızın içerisinde de bize nasip oldu. Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Merkez ilçe başkanı olarak yol arkadaşı olmakla şeref duyduğum Cumhurbaşkanımıza il başkanı olarak beraber yol yürümeyi nasip ettiği için Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Değerli arkadaşlar 33-34 arkadaşla çıktığımız bu yolda bu arkadaşlarımıza da hepsine teşekkür ettik. Sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha önceki konuşmalarımda da söylediğim gibi 54 yaşındayım yaklaşık 20-25 yılımı siyasete veren bir insanım. Birçoğunuz beni tanıyorsunuz. Ben bu memlekette sahaya çıkıp il başkanı olarak kendimi tanıtmaya gerek yok. İnsanlar beni il başkanı olarak değil de memleketin insanı ve esnaf olarak tanıyorlar. Bu da en büyük avantajımızdır. Biz bu yola çıkarken, mutlaka beşeriz beşerin de hata yapma şansı yüksektir. Kusursuz insan yoktur. Önemli olan kusurlarını görüp geçmişte olanlarını geçmişte bırakmaktır. Bizde bu yola çıkarken Cumhurbaşkanımızın emri doğrultusunda birlik ve beraberliği sağlayacağımıza bütünleştireceğimize söz verdik. Buraya geldiğimizde dedik ki biz bugünden geriye dönük defterimizde ne varsa hepsini yırttık attık. Bu saatten bu memleket için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. El birliği ile gönül gönüle küskün olan teşkilat mensuplarımızı teşkilatımıza kazandırma gayreti içinde olacağız. Bunun dışında partimize yeni üyeler kazandırarak partimizi en üst seviyeye taşıyacağız. Hiç kimseyle kişisel hesabımız yoktur. Bu memleket için taşın altına elimizi koymamız gerekirse de koyacağız. Bibim hiç kimseden gizlimiz saklımız yoktur. Kim bu partiye gelip bu davaya hizmet etmek isterse başımızın üstünde yeri var. Her kim de partimizin içine fitne fesat koymaya çalışırsa bunlara da partimizin tüzüğü içinde gerekli işlemlerin yapılmasında kimsenin endişesi olmasın. Ama bunu kırmadan, incitmeden ve dökmeden yaparak insanları kazanacağız. Bundan sonra inşallah birlikte çalışacağız. İlerleyen süreçlerde yapacağımız AK Parti Meclis Grubunun toplantılarında çalışma koşullarımızı konuşacağız. Allah bizi çıktığımız bu yolda utandırmasın. Ayaklarınıza sağlık, çok teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte güzel hizmetler yağacağımıza inanıyorum. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

“PARTİNİN BÜTÜN ÜYELERİ BENİM İÇİN KIYMETLİDİR”

Partinin bütün üyelerinin kendisi için değerli olduğunu belirten Merkez İlçe Başkanı Halil Sabak ise yaptığı konuşmada; “Başkanımızın nezdinde hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Peygamber efendimiz Medine İslam Devletini kurduğu zaman Mekke’ye ilk atadığı vali 18 yaşında bir sahabeydi. Bunu genç olduğum için dile getirmek istedim. Başkanımız ile siyasetten önce de tanışıyorduk. O her zaman bize büyüklük yaptı. Bundan sonra da yapacaktır inşallah. Ben il başkanı adayı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın huzuruna gittim. 33-34 tane çok kıymetli ve değerli aday vardı. Ben aday olurken de söylemiştim, şimdi de söylüyorum. Partinin üyesi bile benim için çok değerlidir. Aday olan diğer arkadaşlarımızda ilimizin kıymetleriydi çok değerli insanlardı. O adayların içerisinde üçe kaldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın huzurlarına gittik. O beni Merkez İlçe Başkanı olarak atadı. Allah böyle nasip etti. Bugün bu makama geldik. İnşallah bu kıymet ve değerle çalışıp hizmet edeceğiz. Tekrardan hoş geldiniz şeref verdiniz” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”