ASYA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

ASYA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Yeni adı ile dün ilk kez okuyucuları ile buluşan gazetemize ziyarette bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, gazetelerin birleşmesinin Muş basını adına önemli gelişme olarak gördüklerini söyledi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, gazetelerin birleşme kararı almalarının ardından yeni adı ile yayın hayatını devam eden gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muş’ta gazetelerin birleşmesinin ardından dün yeni adı ile ilk kez okurları ile buluşan gazetemizi ziyaret eden Belediye Başkanı Feyat Asya, yerel gazetelerin birlikteliğinden Muş adına duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret esnasında gazetemizin imtiyaz sahibi Bülent Toplu, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Söylemez ve gazete çalışanları ile sohbet eden Başkan Asya, basının önemine değindi. Basının halkın gözü ve kulağı olduğunu belirterek, basının görev ve sorumluluğu yüksek bir sektör olduğunu kaydeden Feyat Asya, birleşerek güç birliği yapan gazete sahiplerini tebrik ettiğini açıkladı.

“YAPTIĞIMIZA EN ÇOK SEVİNDİĞİM HİZMET ALT YAPIDIR”

Ziyaret esnasında belediye hizmetlerinden de söz ederek çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Asya, “Belediye başkanlığım boyunca Muş’a yaptığım en önemli iş sorulduğunda hep alt yapıdan söz ediyorum. Bizim en çok sıkıntı yaşadığımız konu olmasına rağmen her zaman iyi ki alt yapıya girdik diyorum. Çünkü ertelenmesi şehre büyük zarar verecek olan alt yapının tamamlanması ile şehrimiz rahat bir nefes alacak ve artık farklı hizmetlerden konuşmaya başlıyor olacağız. Evet zahmetli ve zor oldu ama sonunda biterek şehrimize çok önemli bir hizmet yaptık. Artık Lale vadisini, Göletli parkı, bilgi evlerini ve millet bahçesini konuşurken zevk alıyoruz” dedi.

“MUŞ’TA SU SORUNU BİTECEK”

Şehrin en önemli sorunu olan içme suyu ihalesinin de sonuçlandığını kaydeden Asya, “Temennimiz en kısa sürede içme suyunun Alparslan 1 barajından şehre gelmesidir. Eski kaynaklarımız yetersiz geliyor. Çünkü çok ciddi kaçak var eski şebekede. Alt yapı çalışması esnasında da su kesintisine gitmek zorunda kalıyorduk. Ancak alt yapımız tamamlandı. Alparslan 1 barajından gelen içme suyu direk olarak yeni döşenen şebekeye bağlanacak ve su sorunu şehrimiz için tamamen ortada kalkacak. Su sorunu bitecek” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”