AVCI: “SİYASETİMİZİN ODAK NOKTASI İNSANDIR”

AVCI: “SİYASETİMİZİN ODAK NOKTASI İNSANDIR”

AK Parti Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, vatandaşlara yönelik sürdürdüğü ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Bizim siyasetimizin odak noktası insandır” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanı İbrahim Avcı, ziyaretlerine devam ediyor. Çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra hanelere de giden Başkan Avcı, vatandaşların sorun ve taleplerine kulak veriyor. Öte yandan il başkanlığı binasında da vatandaşları ağırlayan Başkan Avcı, yaklaşan 2023 seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunuyor.

Ziyaretleri kapsamında engelli ve şehit ailelerinin hanesine konuk olan Başkan Avcı, vatandaşların talep be önerilerini dinliyor. AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Emre Demir’in de Başkan Avcı’ya eşlik ettiği hane ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet edildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.   

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Avcı, gönülden gönüle ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek; “AK Parti teşkilatları olarak ulaşmadık ve gönlünü kazanmadık kimse bırakmamakla mükellefiz. Hem saha çalışmalarımızda hem de il binamızda ağırladığımız hemşerilerimizin birçok problemini çözdük, çözmeye devam ediyoruz. AK Parti siyasetinde önce insan ve insanı merkeze alan bir siyasi anlayış vardır. Dolayısıyla Muş’umuzun en değerlisi vatandaşlarımızdır. Allah’ın izniyle hemşerilerimizin bu sevgisi olduğu sürece bizler de Muş’umuzu sevgiyle büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Parti binamızda misafir ettiğimiz vatandaşlarımızla bir araya gelerek tüm konuları detaylı şekilde görüşüyoruz. Talepleri not ediyor, ilgili makamlara en hızlı şekilde iletiyoruz. Bizim için gönülden gönüle bir yol görevi gören bu buluşmalarımızı devam ettireceğiz. Mahalle sakinleriyle parti binamızda sürekli olarak bir araya gelerek, seçim çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Seçim öncesi tüm mahallelerimizle görüşerek çalışmalarımız sonucunda Muş’ta birinci parti olarak sandıklardan çıkacağız. İnşallah” dedi.

“2023 HEDEFLERİMİZE HEMŞERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEKLE YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

20 yıl önce çıktıkları yolda aynı misyonla devam ettiklerini kaydeden Başkan Avcı; “Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Her zaman dinamik, her zaman sahada bir teşkilat olan AK Parti Kadroları olarak bizde çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Dolayısıyla her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Esnafımızı ziyaret ederek bol kazançlar diledik. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte, el ele vererek çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza dua ve desteklerini sunan, samimi muhabbetleri, ilgileri ve güler yüzleri ile bizleri ağırlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimize hemşerilerimizden aldığımız destekle yürümeye devam ediyoruz. Hep daha iyisinin peşindeyiz. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir arada olmaktan çok keyif alıyoruz. Gönülden gönüle köprüler kurarak yolumuza devam ediyoruz. Onları dinleyerek, talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın derdi bizim derdimiz. Dünde böyleydi, bugünde böyle, yarında böyle olacak. Bizim siyasetimizin odak noktası insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarı ile çıktığımız yol çalışmalarımızın merkezi olmuştur. Milletine aşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuz aynı şekilde devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde seçim zaferlerinin yanı sıra büyük badireleri de milletimizin destekleriyle atlattık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Çalışmalarımızı da bu minvalde yürütmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde bizlere kapılarını açan, başarı temennilerini ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”