“AYHAN TAŞÇI HOCAMIZA YAPILAN BU HAKSIZLIĞI ESEFLE KINIYORUZ”

“AYHAN TAŞÇI HOCAMIZA YAPILAN BU HAKSIZLIĞI ESEFLE KINIYORUZ”

Muş Sarı Beyaz Taraftarlar Derneği Başkanı Bahattin Bingöl, Eskişehirspor sportif direktörü Muşlu hemşerimiz Ayhan Taşçı’nın kulübün yönetiminde ilişiğinin kesilmesini kınadı

Muş Sarı Beyaz Taraftarlar Derneği Başkanı Bahattin Bingöl ve yönetimi Eskişehirspor yönetimine tepki gösterdi. Eskişehirspor sportif direktörü olan Muşlu hemşerimiz Ayhan Taşçı’ya yapılanları kınayan Dernek Başkanı Bahattin Bingöl, Eskişehirspor’un mağlubiyetin faturasını Ayhan Taşçı’ya kesildiğini söyledi.

Bingöl Ziraat Türkiye Kupası maçı için Eskişehir’e giden Muşspor taraftarlarına yapılan kötü muamele nedeniyle bir tepki göstererek; “Bursa’da Yıldırımspor maçında gerek Yıldırımspor yönetimi olsun gerekse Yıldırımspor taraftarları olsun bizleri çok iyi karşıladılar. Sporun kardeşlik olduğunu herkese gösterdiler. Buna karşın Ziraat Türkiye Kupası maçı için Eskişehir’e giden hemşerilerimiz orada hiçte tasvip etmediğimiz davranışlarla karşılaşmışlar. Ayrıca Eskişehirspor yönetimi Ziraat Türkiye Kupası maçında Muşspor’a mağlup olmasının faturasını Muşlu hemşerimiz Eskişehirspor sportif direktörü kıymetli hemşerimiz Ayhan Taşçı’ya çıkartmıştır. Kıymetli hemşerimizin misafirperverliğinin karşılığının bu olmaması gerekirdi. Bir kaç hemşerimizi tribüne almasından ötürü ilişiğinin kesilmesi bizleri şaşırtmış ve üzmüştür. Eskişehirliden daha fazla Eskişehirli olan ve kulübe fazlasıyla emek veren Ayhan Taşçı Hocamıza yapılan bu haksızlığı esefle kınıyor, Muş halkı ve sporseverleri olarak Eskişehir kamuoyuna vicdanına bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”