BAŞKAN ALTIN ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ALTIN ESNAFLARLA BİR ARAYA GELDİ

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, ilçe merkezinde faaliyet yürüten esnafları ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Muş’un Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Gönül Belediyeciliği kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Çarşı esnafı ile bir arayan Gelen Başkan Altın, vatandaşlara koronavirüs salgını için alınan tedbirlere uyulması yönünde uyarılarda bulundu. Esnafları tek tek gezen Başkan Altın, hayırlı iller temennisinde bulunarak ayak üstü sohbetler yaptı. Altın, her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek için gayret ettiklerini, vatandaşların görüş ve önerileri kendileri için önem arz ettiğini söyledi.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde esnafı belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendiren Başkan Altın; “Amacımız esnafla ve halkla istişare etmektir. Sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, esnafları dolaşarak ilçesinin sorunlarını dinleyeceğiz. Belediyenin yapmış olduğu projeleri halkla paylaşacağız. Bugünde ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya geldik. Kendilerine hayırlı işler bol kazançlar dileklerimizi ilettik. Belediyemizin çalışmaları hakkında kendilerini bilgilendirdik. Fikirlerinin olduğu yerlerde de görüş ve önerilerine kulak verdik. Biz burada memleketimizi ve halkımızı en iyi konuma getirme çabası içerisindeyiz. Allah’ın izniyle çalışmalarımızla ilçemizi en güzel hale getireceğiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün. Esnaf ve vatandaşlarımız her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim” dedi.

Dünyayı etkisi altına alarak küresel salgın haline gelen koronavirüs salgın için alınan tedbirlere uyulması yönünde telkinlerde bulunan Başkan Altın, gittiği iş yerlerinden vedalaşarak ayrıldı. 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”