BAŞKAN ASYA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

BAŞKAN ASYA’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemize ziyarette bulunarak gazete çalışanlarının gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle, haftanın ilk mesai gününde Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı ve Basın ve Halkala İlişkiler Müdürü Mehmet Akif Söylemez gazetemizi ziyaret ettiler.

Başkan Asya ile beraberindeki heyeti gazetemizin imtiyaz sahibi Bülent Toplu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Söylemez karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Asya Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Ziyarette belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve sosyal sorumluluk projesi olan Halk Ekmek Fabrikasının dün itibariyle seri üretimlere geçtiğini aktaran Başkan Asya, Halk Ekmek Fabrikasını kurup dar gelirli ailelere ücretsiz ekmek dağıtmayı uzun süredir hedeflediklerini ve bunun başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Halk Ekmek projesinin hedefleri arasında olduğunu belirten Başkan Asya; “Halk Ekmek Fabrikası uzun zamandan beri hedefimizdeydi. Bizim bu fabrikadaki en önceliğimiz ihtiyaç sahibi ailelerdir. Günlük 3 bin ile 5 bin arasında ekmek üretimi yapıp ücretsiz bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız. Şuanda 5 mahallemizde ekmek satışı yapılan kulübe var. Bu sayıyı ilerleyen süreçlerde artıracağız. Üretilen ekmekleri vatandaşlara 1 TL’den satışını sağlayacağız. Amacımız kentte ekmek üretiminde faaliyet gösteren işletmeleri zor duruma bırakmamaktır. Fırıncı esnaflarıyla buluşup bir raya gelerek bu fiyata karar kıldık. Kendilerinin de rızası olduğundan dolayı vicdanımız rahat bir şekilde üretimimizi sürdüreceğiz. 11 Ocak tarihi itibariyle kulübelerimizde satışlar başladı. Aldığımız haberlere göre vatandaşlarımızın rağbeti de var. Bizim burada en büyük amacımız sağlıklı, hijyenik ve kaliteli ekmek vatandaşlara sunmaktır. Bir diğer önemli konu ise üretilen ekmelerin gramajlarının en iyisini yapmaktır. Bundan sonraki süreçlerde inşallah daha güzel sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

2021 yılında hayata geçirilecek projelerinde konuşulduğu ziyaret sonlandırılarak veda edildi.      

 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”