BAŞKAN ASYA’DAN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAPSAMINDA ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN ASYA’DAN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ KAPSAMINDA ESNAF ZİYARETİ

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Gönül Belediyeciliği’ programı kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya belirli aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Asya, Atatürk Bulvarı mevkiindeki esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. Yol güzergahı üzerindeki işyerlerini tek tek gezen Başkan Asya hayırlı işler temennisinde bulunarak sohbetlerde bulundu.

Esnaf ziyaretleri sırasında güzergah üzerinde karşılaştığı vatandaşları da ihmal etmeyen Başkan Asya, ayaküstü sohbetler yaptı. Vatandaşlar ve esnafların önerilerine kulak veren Başkan Asya, belediye bünyesinde yapılan çalışmaları da anlattı.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmek için gayret ettiklerini belirten Başkan Asya, vatandaşların görüş ve önerilerini önem arz ettiğini vurguladı. Ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla istişare etmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Asya, çalışmaları halk ile paylaştıklarını dile getirdi.

“ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZU BİLMELERİNİ İSTERİM”

Ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyeceklerini ve projelerini halkla paylaşacaklarını belirten Başkan Asya; “Esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi mümkün olduğunca devam ettiriyoruz. Onların sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Bugünde Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldik. Kendilerine hayırlı işler bol kazançlar dileklerimizi ilettik. Belediyemizin çalışmaları hakkında kendilerini bilgilendirdik. Fikirlerinin olduğu yerlerde de görüş ve önerilerine kulak verdik. Biz burada memleketimizi ve halkımızı en iyi konuma getirme çabası içerisindeyiz. Allah’ın izniyle çalışmalarımızla Muş’umuzu en güzel hale getireceğiz. Bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız. Yeter ki esnafımızın işi iyi olsun halkımızın yüzü gülsün. Esnaf ve vatandaşlarımız her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Esnafımızın ve eşrafımızın talep ve önerileri doğrultusunda hareket edeceğiz. Eksikliklerinizin giderilmesi noktasında en kısa zamanda gerekli çalışmaların yapılacağından emin olabilirsiniz. Biz bu yola söz vererek çıktık. Allah’ın izniyle verdiğimiz sözü de yerde bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Feyat Asya’nın, sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar başkana olan sevgilerini dile getirdiler.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”