BELEDİYEDEN YOĞUN KAR MESAİSİ

BELEDİYEDEN YOĞUN KAR MESAİSİ

Kentte 4 gün etkili olan kar yağışı sonrası Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri cadde ve sokakları temizlemek için yoğun mesai harcıyor.

Yoğun kar yağışının sonrası cadde ve sokaklardaki karları temizleyen Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri toplanan karları şehir dışına taşımaya devam ediyor.

4 gün yağan etkili kar yağışı sonrası cadde ve sokakların dışında ana caddelerde kaldırımların temizlanmesine önem veren Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri ana ve ara yolları kardan arındırarak rahat bir ulaşım imkanı sağlıyor.

Son günlerde kesintisiz karla mücadele çalışması yürüten ekipler, zaman zaman etkili olan kar yağışı ile bu çalışmasını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için titizlikle çalışan ekipler, toplanan karları dışına taşıyarak trafiği rahatlatıyor.

Cumhuriyet ve İstasyon Caddelerindeki kar temizleme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, personellere kolaylıklar dilerken karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Pazartesi gününden itibaren yoğun bir karla mücadele mesaisi içerisindeyiz. 3 gün boyunca aralıksız yağan kar yağışının sıkıntısını vatandaşlarımıza yansıtmamak için hep sahadayız. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalıştılar ve halen aynı kararlılıkla çalışıyorlar” dedi.

“KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASININ KÜLFETLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Başkan Asya, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “17 mahallemizde eş zamanlı bir şekilde karla mücadele çalışması yürütüyoruz. Özellikle ana artelerdeki karları toplayarak şehir dışına taşıyoruz. Kar yağışının fazla olması nedeniyle karla mücadele ekiplerimiz gece saatlerinde de çalışmalarını devam ettiriyor. Öncelikli olarak ana caddeleri ulaşıma açan ekiplerimiz, kaldırımları da temizleyerek yayaların sıkıntı yaşamamasını sağlıyor. Yeni bir yağış olmazsa birkaç gün içerisinde kent genelinde toplanan karlar taşınmış olacak. Karla mücadele çalışmasının külfetli olduğunu biliyoruz. Ancak halkımıza sorunsuz ve kaliteli hizmet sunmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.”




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”