BELEDİYENİN COVİD-19 DENETİMİ SÜRÜYOR

BELEDİYENİN COVİD-19 DENETİMİ SÜRÜYOR

Muş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, covid-19 salgını dolayısıyla şehir merkezinde denetimlerini sürdürüyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele ülke genelinde olduğu gibi Muş’ta da devam ediyor. Muş Belediyesi pandemi süreci boyunca toplu yaşam ve toplu kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ederken, İl Hıfzı Sıhha Kurulunca oluşturulan ekiplerde görev yapan personeller de şehir merkezinde denetimler yapıyor.

Muş Belediyesi Zabıta ekipleri araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu ana caddeler başta olmak üzere il genelindeki maske, mesafe ve temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulundu. Eksiklik tespit edilen işletmeler hakkında tutanak tutularak bir sonraki denetime kadar bu eksikliklerin giderilmesi istendi.

Pandemi sürecinin başından beri denetimler konusunda taviz vermeyen Muş Belediyesi; alışveriş merkezleri, marketler, kuaför ve güzellik merkezleri, kafeler başta olmak üzere; vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanların denetlemelerine devam ediyor. Ekipler, ayrıca emniyet mensupları ile birlikte cadde ve sokaklarda araç ve yaylarda maske denetimi yapıyor.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”