BİK’TEN GAZETEMİZE YÜZ YÜZE EĞİTİM

BİK’TEN GAZETEMİZE YÜZ YÜZE EĞİTİM

Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Bölge Müdürü Osman Başeğmez, gazetemizin çalışanlarına kurumsal mevzuat konuları hakkında yüz yüze eğitim verdi.

Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Bölge Müdürü Osman Başeğmez, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Muş’a gazetemizin çalışanları ile bir araya geldi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Müdür Başeğmez, gazetemiz çalışanları ile bir süre sohbet etti.

Başeğmez başkanlığında düzenlenen yüz yüze eğitimde mizanpaj, haber yazma, resmi ilan dizimi, beyan sistemi, içerik ve internet haberciliği konuları hakkında bilgiler verdi. Dijitalleşme sürecinin vazgeçilmezi olan internet haberciliği konusuna dikkat çeken Başeğmez, çalışmaların daha aktif bir şekilde yürütülmesi gerektiğine vurgu yaptı. Mizanpaj, içerik ve haber yazma konularının yanı sıra gazetemizin idaresi tarafından yönetilen resmi evrakların işleyişine değinen Başeğmez, gazetemiz çalışanlarına engin tecrübelerini paylaştı.

Gazetemiz sorumlu müdürü Bülent Toplu, Bölge Müdürü Başeğmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, verilen yüz yüze eğitimin verimli geçtiğini kaydetti. Müdür Başeğmez ve beraberindekilere teşekkür eden Toplu, çalışmaların en iyi şekilde yürütülmesi için gayret edeceklerini söyledi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”