BİRLİK HABER-SEN'DE KARAKAYA DÖNEMİ

BİRLİK HABER-SEN

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Birlik-Haber-Sen il temsilciliğinde bayrak değişimine gidilerek Sinan Karakaya il temsilciliğine getirildi

Memur Sendikaları Konfederasyonuna (Memur-Sen) bağlı Birlik-Haber-Sen İl Temsilciliği Sinan Karakaya’ya emanet. Memur-Sen Konfederasyonu'na Birlik-Haber-Sen Muş İl Temsilciliğinde görev değişimine gidilerek Nurullah Toktaş’ın yerine Sinan Karakaya görevlendirildi.  

Memur-Sen Konfederasyonun basın yayın ve iletişim kolunda faaliyeti yürüten Birlik-Haber-Sen İl Temsilciliğine Sinan Karakaya getirildi. Sinan Karakaya'ya mazbatasını teslim eden Memur-Sen İl Başkanı Mahir Barışan, Memur-Sen'e bağlı her hizmet kolu gibi Birlik-Haber-Sen'in de barış temelli, hakkaniyete dayalı yeni bir dünya istediğini ifade etti.

Mazbata teslim töreninde Memur-Sen Başkan Yardımcısı ve Toç-Bir-Sen İl Temsilcisi Nihat Aykut da yer aldı. Birlik-Haber-Sen'in yeni yönetim kurulunda görev alan isimler ise şöyle; Rıfkı Çatak, Alparslan Türker, Cumali Çelik, Leyla Gündüz, Erol Tekin, Temel Subaşı yer aldı.

Birlik-Haber-Sen'in kadim medeniyetimizin inşası için hizmet üretip dünyanın neresinde olursa olsun ten rengine bakmaksızın mazlumlara, mağdurlara sahip çıktığını dile getiren Başkan Mahir Barışan, "Her zaman hakkın ve haklının yanında yer almaktadır. Kamu çalışanlarının gönlüne girerek kalıcı olmayı, bu minvalde sendikal mücadeleyi ilke edinmiştir. Ülke genelinde kendi hizmet kolunda tek yetkili sendika olan Birlik Haber-Sen ilimizde de çalışanların gür sesi olmaya devam etmektedir. Bizler bu tür teşkilatlarda nöbetçiyiz, emanetçiyiz, gelip geçiciyiz. Asl olan dava ve teşkilattır. Bugün bayrağı Sinan Karakaya kardeşim devralmıştır, yarın başka bir arkadaş devralacaktır. Buralar bize mülk değildir. Hizmet süremizin biteceği gün için hoş bir seda bırakma gayreti içinde olmalıyız. Günü geldiğinde, zaman dolduğunda gönül rahatlığı içerisinde kenara çekilmeliyiz. Memur-Sen öyle kolay kurulmadı, birçok gönül erinin, emekçinin, derdi olanın bu teşkilatta emeği, teri ve mücadelesi var. Kimse bu teşkilatı kendi egosunu tatmin etmek için kullanamaz küçük olsun benim olsun diyemez. Şapkanı önüne koyar düşünürsün, ben fikir olarak, ideoloji olarak, yaşam biçimi olarak bu teşkilatın neresindeyim, üyelerimin hak ve hukukunu ne kadar koruyorum. Teşkilat bütünlüğü saygınlık getirir. Bugün mesele önde durma arkada kalma meselesi değil mesele Memur-Sen nasıl daha iyi olabilir daha iyi yerlere gelebilir olmalıdır. Bir teşkilâtın içerisinde yer alıyorsan ben yerine kardeşim demiyorsan, diğerkâmlığı mücadelenin merkezine almıyorsan kendini sorgulaman gerekir. Bir gün bu makamları bıraktığımızda 'ne yaptımsa Allah rızası için yaptım' deme erdemine sahip olmalıyız" diye konuştu.

               




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”