“BİZ BU OYUNLARI DAHA ÖNCEDE GÖRDÜK”

“BİZ BU OYUNLARI DAHA ÖNCEDE GÖRDÜK”

Son zamanlarda ülkede yaşanan finans olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen Muş İl Temsilcisi Mahir Barışan, bu tür olayları daha önce gördüklerini belirterek devletin ve milletin yanında olduklarını söyledi

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Muş İl Temsilcisi Mahir Barışan, ülke genelinde yaşanan finans durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan olayı birlik ve beraberlik içinde bertaraf edileceğini kaydeden Barışan, Memur-Sen olarak finans terörüne karşı devletin ve milletin yanında olacaklarını söyledi.

Barışan, açıklamasında ülke üzerine oynanan bu tür olaylara örnekler vererek; “Ne zaman ki bu millet sağduyu ile hareket ederek milli manevi değerler üzerinden politika geliştirdiyse vesayet, vesayet aparatları emperyalizm ve onun içerideki uzantıları hemen harekete geçerek ülkeyi kaosa kargaşaya sürüklemek istemişlerdir. Bunu 10 yılda bir gerçekleştirdikleri darbelerle yaptıkları gibi bazen de terör örgütleri eliyle bazen de finans terörü eliyle yapmışlardır. Biz bu oyunları 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül de ve 28 Şubat 'ta sert müdahaleler ile bizzat yaşadık. Fakat son 20 yıldır emperyalizm ve içerdeki uzantıları kâh darbe çığırtkanlığı yaparak kâh sokakları hareketlendirerek saldırılarını sürdürmüşlerdir” dedi.

“MEMUR SEN, FİNANS TERÖRÜNE KARŞI DEVLETİNİN MİLLETİNİN YANINDADIR”

Daha önce çeşitli oyunları bertaraf edildiği gibi bunun da üstesinden gelineceğini ifade eden Barışan açıklamasını şöyle sürdürdü; “Bunu Sarıkız Ay Işığı 27 Nisan E muhtırası ile yetmemiş Mit Krizi 17-25 Aralık hukuk ve finans terörü ile oda yetmemiş 15 Temmuz Hain darbe kalkışması ile yapmak istemişlerdir her defasında bu milletin feraset ve basiretini, aklıselimini sağduyusunu karşılarında bulmuşlardır. Son kaç aydır saldırılarını ekonomi üzerinden, milletin cebini istismar ederek döviz kuru üzerinden artırarak devam ettirmektedirler. Oyun büyük biz bu oyunu, saldırıları daha önce yekvücut olarak bertaraf ettiğimiz gibi yine aynı güç ile birlik beraberlik içerisinde bertaraf edeceğiz. Şu iyice bilinmeli ki 28 Şubat 27 Nisan 17 -25 Aralık ve 15 Temmuz Hain darbe kalkışması karşında nasıl ki bu yerli milli değerlerle bezenmiş bu minvalde istikamet belirlemiş Memur Sen karşılarında dimdik durduysa bugünde onların karşısında, finans terörüne karşı devletinin milletinin yanındadır. Olmaya devam edecektir. Milletimiz yapılanları, yapanları siyasetlerini memleketin üzerine koyanları asla unutmaz.”




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”