“BİZ VARIZ, HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

“BİZ VARIZ, HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bulanık İlçe Başkanı Resul Bulut ve beraberindeki heyet ilçe devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaretinde, ayrım yapmadan vatandaşların yanında olduklarını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bulanık İlçe Başkanlığı yönetimi, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Resul Bulut, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle İlçe Devlet Hastanesine geldi. Burada tedavileri devam eden hastalarla bir süre sohbet eden Bulut, yaptığı açıklamada, Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan 11 askeri için başsağlığı, yaralı askerler için "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Her yerde vatandaşın ayağına gitmeye gayret ettiklerini ifade eden Bulut, şunları kaydetti: “Sayın milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek Bey’in katkıları ve destekleriyle Bulanık'ın her noktasında olduğu gibi bizler de teşkilat kademelerimizin tüm mensuplarıyla sürekli sahaya çıkıyoruz. Hiçbir beklenti içerisine girmeden, hiçbir şey talep etmeden vatandaşlarımızın yanına gidiyoruz. Bu durum hem bizler için hem de ziyaret ettiğimiz hemşerilerimiz için çok güzel bir tablo. Sadece dinliyoruz. İhtiyaç duyulan her noktada vatandaşlarımızın yanında olmaya, yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Sen, Ben, demiyoruz. Biz varız, halkımızın yanındayız diyoruz"

Hasta ziyaretlerinin devam edeceğini vurgulayan Bulut, şöyle devam etti: "Hastalarımızı dinledik. Sağlık çalışanlarımızı dinledik. Onlar kutsal bir görev icra ediyorlar. Onlara moral vermek istedik. Tüm hastalarımıza bu ziyaret vesilesi ile geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz.”




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”