CADDE VE SOKAKLAR AYDINLATILIYOR

CADDE VE SOKAKLAR AYDINLATILIYOR

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) kent genelinde başlattığı yatırım bakım onarım çalışmaları kapsamında Malazgirt ve Varto ilçelerindeki caddeleri aydınlatılıyor

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yatırım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kent genelinde ve kırsal kesimlerde hummalı çalışmalar gerçekleştiren VEDAŞ ekipleri, kış mevsimi öncesi enerji hatlarını güçlendirerek yaşanabilecek sıkıntıları önlüyor.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü Malazgirt ve Varto ilçelerinde elektrik hatlarını yer altına alırken yeni aydınlatma tesisleri inşa ederek sokak ve caddeleri aydınlatıyor. Malazgirt ve Varto ilçelerinde yapılan çalışmalar kapsamında; ekonomik ömrünü tamamlamış eski hatlar kaldırılırken havadan geçen elektrik hatları da yer altına alındı. Sokak ve caddeleri daha aydınlık hale getirmek için ihtiyaç duyulan güzergâhlarda yeni aydınlatma tesisleri inşa edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar, aydınlatma çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları ışıl ışıl hale getirdiklerini söyledi. Tüketicilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Müdür Coşar, merkez, ilçe ve kırsal alanlarda enerji şebeklerinin bakım onarımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

İklim şartlarına karşı önlem almak adına enerji hatlarını yer altına alarak muhafaza ettiklerini ifade eden Coşar; “Merkez, ilçe ve merkeze uzak bölgelerde; yatırım, bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda birçok noktada havai hatlarımızı yer altına alarak şebekemizi iklimin olumsuzluklarından koruyor aynı zamanda şehir estetiğine katkı sağlamış oluyoruz. Aydınlatma kapsamında yaptığımız çalışmalarla sokak ve caddelerimizi ışıl ışıl hale getiriyoruz. Arıza oluşumunu önleyici tedbirler alarak modern ve sorunsuz bir şebeke oluşturmak ayrıca tüketicilerimizin memnuniyetini daha da geliştirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yaklaşmakta olan çetin kış şartlarında da tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitesinde aksama yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerimiz alıyoruz. Bu kapsamda; merkez, ilçe, köy ve mezralarımızdaki trafo, pano, havai hatlar, aydınlatma tesisleri gibi şebeke unsurlarımızın tamamının bakım ve kontrollerini tamamlıyoruz. Yatırım çalışmalarımız kapsamında bazı bölgelerde havai hatlarımızı yer altına alarak şebekemizi iklim şartlarının olumsuzluklarından da koruyoruz” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”