ÇAĞLAYAN: “HİZMETTE ÖNCELİK ADALET OLMALIDIR”

ÇAĞLAYAN: “HİZMETTE ÖNCELİK ADALET OLMALIDIR”

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, bazı köy yollarındaki bozuklukların olduğuna değinerek; “Hizmette öncelik adalet olmalıdır” dedi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, kentin bazı köy yollarından bozukluklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaygın Beldesi ve Korkut İlçesine bağlı bazı köy yollarında bozukluktan dolayı vatandaşların mağdur olduğunu kaydeden Çağlayan, yetkililere konunun takipçisi olması için çağrıda bulundu.

Çağlayan, yol sorunu yaşanan köylerin isimlerini belirterek; “Muş Merkez Yaygın bölge köyleri ile Korkut ilçemizin Kosor bölgesi köylerinde bir inceleme yaptık. Aynı mevkide-bölgede bulunan birçok köy yolu kilitli parke ve sıcak asfalt yapılmışken, bazı köy yolları ise berbat durumdadır. Hatta bazı köy yollarında araçla gitmek-seyretmek bile bir hayli zordur. Özellikle Yaygın bölgesi ve Korkut ilçelerimize bağlı bazı köy yoları yıllardır programa alınmamış. Kosor bölgesinden Çakırlı, Çınaraldı ve çevre köyler, Yaygın bölgemizde ise bilhassa Bilek ile Savaşçılar köylerinin yolları çok kötü durumdadır. İsimlerini zikrettiğimiz bu köy yolları yıllardır yapılmayan bazılarıdır” dedi.

“TEMSİL KONUMUNDA, İCRA MAKAMINDA OLMANIN GEREĞİ HALKA HİZMETTİR”

Çağlayan, açıklamasının devamında yaşanan sorunların cevaplandırılmasını talep ederek; “Bazı köy yolları ve köy içleri bile kilitli parke taşı ve sıcak asfaltla yapılırken, yaklaşık aynı paralelde veya aynı bölgede bulunan diğer bazı köylerin yolları yıllardır neden yapılmıyor? Bu soruyu ilgili kurumlara ve şuan bir bütün Muş halkını TBMM’de temsil konumunda olan siyasilere hem biz hem de köy halkımız soruyor. Ziyarette bulunduğumuz köylerde halk, ilgili kurumların ve icra makamında olan siyasilerin anlaşılır bir şekilde bu soruya net olarak cevap vermelerini istiyor. Biz de, halkımıza bu sorunun cevabının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Diyoruz ki; Temsil konumunda, icra makamında olmanın gereği halka hizmettir. Hizmette de öncelik adalet olmalıdır. Yani hizmette “Önce İnsan, Öncelik adalet” olmalıdır. İnsan ve Müslüman olmamızın gereği budur. Hak olan bir hizmet ne siyasi ne de başka hiç bir çıkara kurban edilmemelidir. Beklentimiz; ihmal edilen ve yapılmayan bu köy yollarımızın programa alınıp biran önce yapılması ve bu mağduriyetin giderilmesidir” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”