Cansu nun Azmi

Cansu nun Azmi

Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Cansu Keser, azmiyle herkesi şaşırtıyor. Doğuştan işitme engelli Cansu, okuma azmi ve derslerindeki başarılarıyla örnek oluyor.

Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Cansu Keser, azmiyle herkesi şaşırtıyor. Doğuştan işitme engelli Cansu, okuma azmi ve derslerindeki başarılarıyla örnek oluyor.


 


Doğuştan işitme engelli Cansu Keser, derslerinde gösterdiği azimle teşekkür ve takdir belgeleri alıyor


 


Ticaret Meslek Lisesi, Cansu'nun azmine sahne oldu. Doğuştan işitme engelli Cansu Keser, derslerindeki başarısıyla dikkat çekiyor. İşitme cihazı kullanan Cansu, dudak okuma yöntemiyle konuşmaları anlayabiliyor. İşitme engelli olan Cansu, birkaç yıldır konuşmaya başlamış. Konuştukları tam anlaşılmayan Cansu'yu en iyi öğretmenleri anlıyor. İşitme engelli olmasına rağmen, derslerinde büyük başarı gösteren Cansu, öğretmenleri tarafından da takdir ediliyor. Derslerinde gösterdiği başarıdan dolayı Cansu'nun, teşekkür ve takdirleri de bulunuyor. Okuma azmiyle dikkat çeken Cansu, diğer öğrencilere de örnek teşkil ediyor. Vartolu olan ve Ayşe Özyeğin Kız Pansiyonunda kalan Cansu Keser, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından da çok seviliyor. Akraba evliliği yapan ailede, Cansu'nun ablası da işitme engelli. Cansu, işitme engelli olmasına rağmen, okumayı çok istediğini, azimle çalıştığını ve başarılı olduğunu belirterek, öğretmenlerinin kendisine çok yardımcı olduğunu, dershaneye de gittiğini ve üniversiteye hazırlandığını söyledi. Ticaret Meslek Lisesi Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Işıl Ersoy, Cansu'nun çok başarılı ve azimli olduğunu, daha çok dudak okuma yöntemiyle konuşmaları anlayabildiğini belirterek, Cansu'nun birçok takdir ve teşekkür belgesinin olduğunu ifade etti.


 


EMNİYETİN DUYARLILIĞINI TAKDİR EDİYORUZ”

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, işitme engelli Cansu Keser için Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'ın harekete geçtiğini belirterek, Emniyet Müdürlüğünün öğrencilere çok büyük katkılarının olduğunu, diğer kurum ve kuruluşlardan da bu duyarlılığı beklediklerini belirterek, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz'a teşekkür etti.



MUŞ’TA SİBİRYA SOĞUKLARI

HABERİMİZ HAREKETE GEÇİRDİ

Fedakar Öğretmen

Bayan Öğretmene Çirkin Saldırı

Enerjisi Bitmiyor

Öğrencilere Satranç Öğrettiler

Yurtçim Yine Birinci