CUMHUR, REİSİNİ SEÇTİ

CUMHUR, REİSİNİ SEÇTİ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından 28 Mayıs’ta yeniden sandık başına giden yaklaşık 60 milyon seçmen, 13’üncü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti

Türkiye, 14 Mayıs'ta Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için sandığa gitmişti. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ilk turunda yüzde 50+1'e ulaşan olmadığı için seçimler ikinci tura kalmıştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gitti. Gerçekleşen Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur seçimlerinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre seçmenin yüzde 52’sinden fazlasının oyunu alan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 5 yıl daha görevinin başında olacak. 

Muş yerelinde yapılan seçimlerde ise 861 sandıkta kullanılan oyların yüzde 58,36’sını Kemal Kılıçdaroğlu, 41,64’ünü ise Recep Tayip Erdoğan aldı. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi zaferle tamamlamasının ardından Muş’ta vatandaşlar cadde ve sokaklara akın etti. Kent sokaklarında vatandaşlar ellerinde bayraklar araçları ile konvoy oluşturdu. Şehir merkezine akın eden binlerce Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşların kutlamaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”