“CUMHURBAŞKANIMIZ SAYESİNDE DAHA ÇOK PROJE ÜRETECEĞİZ”

“CUMHURBAŞKANIMIZ SAYESİNDE DAHA ÇOK PROJE ÜRETECEĞİZ”

Seçim çalışmaları kapsamında Muş’un Malazgirt ilçesini ziyaret eden AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, gençlerle bir araya geldiği buluşmada; “Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde daha çok proje üreteceğiz” dedi.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarını sürdürüyor. Kentin en ücra köyüne kadar giden Milletvekili Şimşek’in bu defa ki durağı Malazgirt ilçesi oldu. Tarihi ilçeyi ziyaret eden Milletvekili Şimşek, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için vatandaşlardan destek istedi. 

İlk önce AK Parti Malazgirt ilçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Şimşek, ilçe Başkanı Kenan Deniz ve yönetimi tarafından karşılandı. Parti binasında partililerle bir araya gelen Milletvekili Şimşek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra çarşı merkezindeki esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Şimşek, hayırlı işler temennisinde bulundu. 

Milletvekili Şimşek’in Malazgirt ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Ak Parti Muş Milletvekili 2’inci sıra Adayı Avukat Ahmet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Cengiz Altın, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililer eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Şimşek, ilçedeki çalışmalar hakkında Başkan Altın’dan bilgiler aldı. Milletvekili Şimşek ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Altın, ilçedeki seçim çalışmalarını anlattı. 

Milletvekili Şimşek ve beraberindeki heyeti daha sonra Millet Bahçesi tesislerinden gençler bir araya geldi. Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirten Milletvekili Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi anımsattı.     

“SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE 28 MAYIS’TA YOLA DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH”

Milletvekili Şimşek, 28 Mayıs seçimleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edeceklerinin vurgusunu yaparak; “Mazisi şanla, şerefle dolu Malazgirt ilçemizde hemşerilerimizle beraberiz. Malazgirt Zaferinden aldığımız ilhamla büyük, güçlü, müreffeh geleceğimizi hep birlikte, beraberlik içerisinde inşa etmenin çabası içindeyiz. 14 Mayıs seçimlerinde bizleri tekrar milletvekili seçen Malazgirt halkına teşekkür ediyorum, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde sizlerden büyük destek bekliyorum. Milletin adamı, hizmet adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 28 Mayıs’ta yola devam edeceğiz inşallah” dedi.

“BU PROJELERDEN BİRİDE MALAZGİRT MUŞ VE BULANIK YOLUDUR”

Geleceğin teminatı olan gençlere inançlarının tam olduğunu kaydeden Milletvekili Şimşek; “Çok değerli Malazgirt halkı Sayın Cumhurbaşkanımız sizleri çok seviyor. İlçemizde sayısız yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Hastanemizin inşaat çalışmaları başladı. MR ve tomografi cihazlarımız alınmış hazır bekliyor. Hastanemizde şuan yüzde onluk bir çalışma kaldı. Çok kısa zamanda bunu da bitireceğiz. Cumhurbaşkanı yardımcımız Sayın Binalı Yıldırım Bey seçim öncesi Muş’umuza geldi. Bana bir proje söyleyin onu yapalım dedi. Ben 3 projede ısrar ettim. Bu projelerden biride Malazgirt Muş ve Bulanık yoludur. Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde daha çok proje üreteceğiz. Ben tekrar tekrar Malazgirt halkına Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bizlere ve verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Gençlik buluşmasının ardından Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ı ziyaret eden Milletvekili Şimşek, daha sonra Gülkoru ve Örenşar Köylerine geçti. Beraberindeki 2’inci sıra Milletvekili adayı Avukat Ahmet Kılıçaslan ile birlikte köy sakinleri ile bir araya gelen Şimşek, 28 Mayıs için destek talebinde bulundu. 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”