DAKA YÖNETİM KURULU YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

DAKA YÖNETİM KURULU YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), yılın ilk yönetim kurulu toplantısını Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz başkanlığında video konferans yoluyla yaptı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) 2021 yılında yaptığı ilk toplantıda 2020 yılında yapılan çalışmalar ve 2021 yılında yapılacak yatırım ve projeler hakkında konuşuldu. Muş Valiliği toplantı salonundan bağlanan Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz, toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis İl Genel Meclis Başkanı Cemalaettin Kinç, Hakkari İl Genel Meclisi Başkanı Nazmi Coşkun, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray katılım sağladı.

Edinilen bilgiye göre 2021 yılının ilk toplantısının fizibilite destek başvuruları, 2020 yılı insan kaynakları raporu çalışma planı ve ajans organizasyon yapısı değişikliği ile ilgili hususunda istişarelerde bulunuldu. Ayrıca uygulaması devam eden projeler, denetim ve ajans iş ve işlemleri ile ilgili hususları görüştükleri belirtti.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”