DEMİRER, İLÇEDE ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

DEMİRER, İLÇEDE ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Muş’un Hasköy kaymakamlığına atanan Kübra Demirer, ilçeyi tanımak ve çalışmaları yerinde incelemek için çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Muş’un Hasköy ilçesine atanan Kübra Demirer, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. 6 Eylül tarihi itibariyle ile Hasköy ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam Kübra Demirer ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek ilçeyi yakından tanımaya başladı.

İlçeye bağlı Yerkaya ve Büvetli köylerini ziyaret eden Kaymakam Demirer, ilçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel’den köy okullarındaki işleyişten bilgi aldı. Köy ziyaretlerinde ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak ve muhtarlar eşlik etti. Köy sakinleri ile bir araya gelen Kaymakam Demirer, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Köy muhtarından köy ile ilgili bilgiler alan Demirer, vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra ilçe merkezinde Aile Destek Merkezindeki kadınlarla bir araya gelen Kaymakam Demirer, Kaymakam Kübra Demirer, İlçede faaliyet gösteren Aile Destek Merkezini ziyaret etti. Ziyaret esnasında yetkililerden bilgi alan Kaymakam kursiyerler tarafından hazırlanan ürünleri inceleyip kursiyerlerle sohbet etti.  

KAYMAKAM KÜBRA DEMİRER KİMDİR?

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde doğan Kaymakam Kübra Demirer, ilk, ortaokul ve lise eğitimini Kurşunlu İlçesi’nde tamamladı. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2015 yılında mezun oldu. 17 Aralık 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 105. Dönem Mülki İdare Amiri- Kütahya Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti.  Çorum Sungurlu ve Muğla’nın Köyceğiz ilçelerinde kaymakam refikliği yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirmesiyle Trabzon ili Hayrat ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Akabinde İngiltere’nin Manchester şehrinde 8 ay süreyle eğitim aldı. 2019-2021 yıllarında Afyonkarahisar Sinanpaşa Kaymakamlığı görevinde bulunan kaymakam Demirer, 20 Ağustos 2021 tarihinde yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Muş’un Hasköy ilçesine atanmış olup, 06/09/2021 tarihi itibariyle ile ilçedeki görevine başlamıştır.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”