DEMİRER’DEN BEŞDAM KÖYÜNE ZİYARET

DEMİRER’DEN BEŞDAM KÖYÜNE ZİYARET

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, yüz yüze eğitime başlanan Beşdam Köyü İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi

Muş Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, yüz yüze eğitime başlayan Beşdam Köyü İlkokulunu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Demirer, eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Demirer’e İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Uysal eşlik etti. Ziyaretinde okuldaki pandemi tedbirlerini inceleyen Demirer, öğrenci ve öğretmenlere sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diledi.

Öğrencilerden maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını isteyen Kaymakam Demirer, daha sonra okuldan ayrılarak köydeki şehit ailesine ziyarette bulundu. Demirer, beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Uysal ile Beşdam köyünde yaşayan şehit Piyade Er Haydar Üsta'nın eşi Hazal Üsta ve çocuklarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

Demirer, evlatlarını bu ülkenin birliği ve güvenliği için şehit veren ailelerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ardından Beşdam Köyü Jandarma Karakol Komutanlığına geçen Demirer, burada askerlerle bir araya geldi. Demirer ve beraberindekiler,  son olarak Bahçe köyüne ziyaret etti.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”