‘DOĞA VE KÜLTÜR KENTİ MUŞ’ KİTABI RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

‘DOĞA VE KÜLTÜR KENTİ MUŞ’ KİTABI RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

Muş Tanıtım Platformu, kentin tanıtıma katkı sağlamak için hayata geçirdiği projeler kapsamında, yayımladığı ‘Doğa ve Kültür Kenti Muş’ adlı kitap raflardaki yerini aldı.

Muş Tanıtım Platformu, ‘Doğa ve Kültür Kenti Muş’ adlı kitabını okuyucularıyla buluşturdu. Kentin tanıtımına katkı sağlanması için hayata geçirilen ‘Doğa ve Kültür Kenti Muş’ kitabı yayınlandı. Memleket hasreti çeken Muşlu vatandaşlarımız için derlenen fotoğraflardan oluşan kitapta 40 yakın fotoğraf bulunuyor. 

Kentin tarih, kültür ve turizm alanında katkı sağlayacak kitabın İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirildi. Muşlu fotoğraf sanatçıları tarafından çekilen fotoğraflar, tanıtıcı bilgiler eşliğinde okurlara tarih ve kültür hakkında detaylı bilgiler sunuyor. Daha öncede farklı projelerle kentin tanıtımına katkı sağlayan Muş Tanıtım Platformu, ‘Doğa ve Kültür Kenti Muş’ kitabı ile yeni bir projeye imza attı.     

Muş Tanıtım Platformu Başkanı Fırat Aykan, kenti fotoğraflarla tanıtmayı amaçladıklarını belirterek; “İlimizin tanıtımı için yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini daha ekledik. ‘Doğa ve Kültür Kenti Muş’ kitapçığının hemşerilerimizle buluşturma projemiz ile Muş’u hem Muşlulara, hem de Muş’a gelmeyen, gelememiş kişilere fotoğraflar eşliğinde tanıtmayı amaçladık. Amacımız her zaman olduğu gibi Muş’u layıkıyla en iyi şekilde tanıtmak oldu. Bu süreçte bizlere karşı desteğini esirgemeyen başta Valimiz Doç. Dr. Sayın İlker Gündüzöz’e, Sivil Toplum İlişkiler Müdiresi Asliye Kılıç'a, Muş’umuzun değeri fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez'e, Koordinatörümüz Kasım Avcı’ya ve Turhan Sur hocamıza yönetim kurulumuz ve kıymetli Muş sevdalıları adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

“BÖYLE BİR ÇALIŞMAYI SİZLERE SUNMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Aykan, kitabın üst yönetici kısmında kaleme aldığı yazısında ise kitabın yayınlanmasında emeği olanlara teşekkür ederek; “Tarih boyunca birçok kültür ve medeniyete ev sahipliği yapan ‘Doğa ve Kültür Kenti’ Muş'un tarihini ve mevcut dokusuna deryadan damla da olsa dikkatlerinize sunarak gelecek nesillerin yaşadıkları kente karşı aidiyet duygusuyla bakmalarını ve fikir edinmelerini sağlamak düşüncesiyle bu çalışmayı kendimize göre kabul ettik. Güzel Muş’umuzun kadim tarihinin gizemlerle dolu coğrafyasında yine tarihimize yön verecek eserlerin ortak çabalarımızla gün yüzüne çıkarılmasına var olanlarında korunup gözetilmesi ile katkı sunacağına inanıyor, böyle bir çalışmayı sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu vesileyle ‘Doğa ve Kültür Kenti Muş’ projesinde desteklerine esirgemen Adem Sönmez, Turhan Sur ve Kasım Avcı'ya yönetim kurulu adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”