“DOĞDUĞUMUZ ŞEHRİN FUTBOL TAKIMINA DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ”

“DOĞDUĞUMUZ ŞEHRİN FUTBOL TAKIMINA DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYECEĞİZ”

BURSA MUŞ-DER Başkanı Mahmut Asya, Muşspor’u Bursa’da en iyi şeklide ağırlayacaklarını belirterek; “Doğduğumuz şehrin futbol takımına desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

Bursa’da ikamet eden Muşlu vatandaşlar, 1984 Muşspor, Bursa Yıldırımspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Yıldırımspor deplasmanı için kenetlenen Bursa’daki Muşlular uzun yıllar hasret kaldıkları 3. Lig heyecanını yaşayacaklar.

1984 Muşspor takımının Bursa’da yaşayan Muşlu vatandaşlar tarafından havaalanından karşılanması planlanıyor. Çeşitli organizasyonların düzenleneceği Bursa Yıldırımspor deplasmanında memleketlerinin takımına destek verecekler. Bursa Muşlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BURSA MUŞ DER) Başkanı Mahmut Asya, Muşlular olarak maça kenetlendiklerini söyledi.

Muşspor’un başarısının büyük öneme sahip olduğunu kaydeden Asya; “TFF 3.Lig 3. Grup'ta mücadele eden yeni transferleriyle lige iyi bir giriş yapan takımımız Muşspor, ligin dördüncü haftasında Bursa Yıldırımspor ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak mücadeleye kentte sayıları bir hayli fazla olan Muşlu vatandaşlar olarak hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Özellikle uzun zamandır profesyonel liglerde temsil edilmeyen Muş şehri için 1984 Muşspor'un başarısı büyük önem arz ederken ülke genelindeki Muşlular, takımlarının elde edeceği başarıya kenetlendi” dedi.

“ÇOK SAYIDA ÜYEMİZ İLE MAÇA GİDEREK TAKIMIMIZA DESTEK OLACAĞIZ”

Dernek üyeleri olarak Muşspor’u destekleyeceklerini belirten Asya; “Yeni sezona yeni umutlar ve transferle merhaba diyen şehrimizin takımı Muşspor’u ilk kez mücadele ettiği ligde yalnız bırakmayacağız. Başkan Nevzat Kaya önderliğinde kurulan takımımızı siz Muş basını sayesinde yakından takip etme şansımız oluyor. Şu anda ligde topladığı 7 puanla zirvede yer alan takımız bizim buradan gördüğümüz kadarıyla şehrin desteğini de arkasına almış durumda. Taraftarlar maçlara yoğun ilgi gösterdiğine şahit oluyoruz. Bu desteği ilerleyen zamanlarda katlanarak artması bekliyorum. Bursa Muşlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yönetimiz ve çok sayıda üyemiz ile maça giderek takımımıza destek olacağız. Bu konuda Sosyal medya paylaşımları ile uzun zamandır destek verdiğimiz takımımızın her zaman yanında olacağız. Bizler her ne kadar Bursa’da doysak da doğduğumuz şehrin futbol takımına desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bu vesile ile Kulüp Başkanımız Nevzat Kaya'nın şahsında bütün yönetim kadrosuna, futbolcularına, tüm taraftara minnettar olduğumuzu belirtir şükran ve teşekkürlerimizi arz ederiz. Başkanımız ve futbolcularımız Bursa da yalnızlık çekmeyeceklerdir” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”