EĞİTİM FAKÜLTESİ, KAYA’YA EMANET

EĞİTİM FAKÜLTESİ, KAYA’YA EMANET

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Eğitim Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof. Dr. Esin Kaya, yeniden asaleten atanarak, başarılı çalışmalarına devam edecek

Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Esin Kaya ile devam edecek. 2019 yılında Eğitim Fakültesi Dekanlığına asaleten atanan Prof. Dr. Esin Kaya görev süresinin dolmasıyla beraber ikinci defa asaleten Eğitim Fakültesi Dekanlığına atandı. Yükseköğretim Genel Kurulunca ataması yapılan Kaya, tecrübelerini öğretmen adaylarına aktaracak. Rektör Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ikinci defa asaleten ataması yapılan Prof. Dr. Esin Kaya’ya görevinde başarılar diledi.

Yenilikçi ve lider öğretmenler yetiştirmeye devam edeceklerini belirten Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esin Kaya; “5 bölüm, 8 ana bilim dalı ve 1700 öğrencisi ile eğitim-öğretim hayatına devam eden Eğitim Fakültemiz Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanabilen, eleştirel ve yaratıcı düşünme, araştırma sorgulama, problem çözme becerileri gelişmiş, üstün insani ve mesleki değerlere sahip, dijital dönüşüm kapsamında bilişim teknolojilerini yaşamın her alanında etkili bir şekilde kullanabilen, yenilikçi ve lider öğretmenler yetiştirmeye devam edecek” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”