EKİPLER, SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBER OLDU

EKİPLER, SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBER OLDU

Muş’un Korkut Kaymakamlığı sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında sokak hayvanları ve yaban hayvanları için yaptığı yemleme çalışması ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı

Muş’ta soğuk ve kar yağışlı geçen kış mevsiminde yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları ve yaban hayvanlarının imdadına Korkut Kaymakamlığı yetişti. Korkut Kaymakamı Oğuzhan Ocak’ın talimatları ile harekete geçen ekipler sokaklara ve kırsal kesimlere yemleme çalışması gerçekleştirdi.

Zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren hayvanlar için seferber olan ekiplerden İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri kırsal alanlarda bulunan yaban hayvanları için yiyecek bırakırken, ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sokak hayvanlarına mama verdi. İlçenin giriş ve çıkışında bulunan uygulama noktalarında polis ekipleri civardaki köpeklere kaymakamlık tarafından temin edilen mamaları yere sererek yaşam mücadelelerine destek oldu.

Kaymakam Oğuzhan Ocak talimatı ile gerçekleştirilen örnek davranış vatandaşlar ve hayvan severler tarafından takdir edildi. Kış mevsiminde beslenme sıkıntısı çeken hayvanlar için seferber olan ekiplerin fedakar çalışmasından dolayı teşekkür ettiler. Sokak hayvanları ve yaban hayvanları kış mevsiminde besin bulmakta zorlandıklarını dile getiren vatandaşlar, ekiplerin yemleme çalışması ile hayatta kalabildiklerini söylediler. Hayvanların da insanlar gibi yeme ve içmeye ihtiyaç duyduklarını dile getiren vatandaşlar, zorlu kış şartlarında besin desteğinin verilmesi gerektiğini vurguladılar. Hayvanların beslenmesine verilen destekten dolayı Kokut Kaymakamı Oğuzhan Ocak, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Emniyet ekipleri ve Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teşekkür dileklerini ileten vatandaşlar, hayvanların beslenmesine herkesin duyarlılık göstermesi gerektiğini dile getirdiler.  




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”