ENGELLİLER 1. LİGE YÜKSELDİ

ENGELLİLER 1. LİGE YÜKSELDİ

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Takımı 2020-2021 tekerlekli sandalye basketbol 2. Lig mücadelesinde büyük bir başarıya imza atarak çıktığı 9 maçın 8’inde galip geldi ve 1. Lig’e yükseldi

2020-2021 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2. Lig müsabakaları kapsamında Yalova’da yapılan maçlarda kıyasıya mücadele eden Muş Bedensel engelliler Basketbol takımı 9 maçtan 8’ini kazanarak 1. Lige çıkmayı başardı. Rakiplerinden daha iyi performans sergileyen Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü sadece Karabük Kandemir Spor Kulübüne yenildi.

Diyarbakır Engelliler Basketbol Takımını, İzmir Karşıya Spor Kulübünü, Van Engelliler Spor Kulübünü, Hatay Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Amasya Gümüşhacı Köyü Spor Kulübü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Karabük Demirçelik Spor Kulübü ve Hakkari Sümbül Spor Kulübünü büyük farkla mağlup eden Muş Bedensel Engelliler Spor Kulübü 1. Lig müsabakaları için çalışmalarına başladı.

Muş Bedensel Engelliler Basketbol Spor Kulübü Başkanı Bedri Korkmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, müsabakalarda üstün performans sergileyen takım arkadaşlarını tebrik etti. 1. Lig maçları için daha yoğun hazırlıklar yapacaklarını dile getiren Korkmaz, daha iyi performans sergilemeyi hedeflediklerini söyledi.

Bedensel Engelliler olarak bir ilke imza attıklarını dile getiren Başkan Korkmaz açıklamasının devamında; “Takım olarak zorlu maçları geride bıraktık. Eşleşmede rakibimiz olan Diyarbakır Engelliler Basketbol Takımını, İzmir Karşıya Spor Kulübünü, Van Engelliler Spor Kulübünü, Hatay Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Amasya Gümüşhacı Köyü Spor Kulübü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Karabük Demirçelik Spor Kulübü ve Hakkari Sümbül Spor Kulübünü takımlarını mağlup ettik. Güçlü rakiplerimiz arasında olan Karabük Kandemir Spor Kulübüne yenildik. Uzun süre kamplarda çalışan Karabük Kandemirler Spor Kulübü bizden daha iyi performans sergiledi. Çok mutluyuz. Seri galibiyetler almaya başladık. Takımı üst sıralara çıkartmak için elimizden geleni yaptık. Takım içinde büyük bir uyumumuz var ve bunun meyvelerini de almaya başladık. Biz yine de mücadeleyi bırakmadık. Elde etmek istediğimiz 1. Lige yükselmeyi başardık. Ben bütün sporcularımıza gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederim” dedi.

“BİZLERE SAHİP ÇIKILMASINI İSTİYORUZ”

Yalova ilinde ikamet ettiğimiz süre boyunca bizleri yalnız bırakmayan Muşlu iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Muş Vakfı üyesi Mehmet Şah Dursun, Muşlu hemşerimiz iş insanı Erdal Alkaş ve Metin Akalın kulübümüzde destekler vererek bizleri yalnız bırakmadılar. Ben kendilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Gece geç saatlere kadar yanımızda olan Muşlu iş insanımız Erdal Alkaş’ şükranlarımı sunarım. Gönül isterdi ki ilimizin diğer iş insanları ve siyasetçileri de bizlere destek versin. Takım olarak yeterli mücadeleyi verebilmek için desteği ihtiyacımız var. Müsabakalarda karşılaştığımız takımların birçoğu dışardan oyuncu transfer ederken bizim hiçbir transferimiz olmadan bu mücadeleyi verdik. Bizlere sahip çıkılmasını istiyoruz. Kısıtlı imkânlara rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”