ENGELLİLER İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

ENGELLİLER İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Muş Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tekerlekli Basketbol takımı İstanbul deplasmanından galibiyetle döndü.

Muş’u Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde temsil eden Muş Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü tekerlekli Basketbol takımı hafta sonu İstanbul deplasmanında karşılaştığı Tuzla Engelliler tekerlekli Basketbol takımını mağlup etmeyi başararak deplasmandan galibiyetle döndü.

Hafta sonu İstanbul’da oynanan karşılaşmanın tüm periyotlarında rakibine üstünlük kurmayı başaran temsilcimiz maçtan da 50-53 üstünlükle ayrılmayı başardı.  Temsilcimiz bu sonuçla ligde oynadığı 3. maçından 2. galibiyetini aldı.

KORKMAZ, DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı ve Takım Kaptanı Bedri Korkmaz, maçla ile ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye'nin geri kalmış illerinden birinde yaşayan engelliler olarak, ilimizi birinci ligde temsil eden tek kulübüz. Takımızda Milli formayı giymiş, Avrupa şampiyonluğu yaşamış oyunculara sahibiz. İstanbul deplasmanından galibiyetle ayrılmayı çok istiyorduk. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Ayrıca İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin Kaloğlu’na çok teşekkür ediyorum. İlk defa formamızda Muş Emniyet Müdürlüğü yazıyordu. Bu formayı giymekten gurur duyuyoruz ayrıca bu forma bize uğur getirdi.

İstanbul gibi uzak deplasmanlara gitme konusunda desteğe ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Bu tür deplasmanlara gidişimizde ve bizlere her zaman destek olan Sayın Valimiz Doç Dr. İlker Gündüzöz’e, Muş’a geldiği günden beri her sorunumuzu gideren gerekeni yapan ve bundan sonra kabul ederse fahri başkanımız olmasından gurur ve onur duyacağımız İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin Kaloğlu’na, CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur’a, İstanbul Kartal Belediye Başkanına ve çalışanlarına, Eski bakanımız Zafer Çağlayan’ın abisi Muşlu iş insanı Alparslan Çağlayan’a, Yalova başkanımız aynı zamanda kulüpler Birliği başkanım Sayın Alpaslan Erkoç’a, Muş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Emrullah Güler’e, Muş Aile ve Sosyal Hizmet Müdürü Abdulbari Aksoy’a, Muşlu İş insanları Mehmet Şah Dursun ve Yılmaz Bozyel’e teşekkür ederim. Ayrıca maçımıza gelerek bizleri destekleyen İstanbul’da yaşayan Muşlu hemşerilerimizde ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.




ENGELLİLER İSTANBUL’DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Yaz Spor Kurslarına Yoğun İlgi

FUTSAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

KARTAL SPOR DEPLASMANDA GALİP

Bedensel Engelliler 1. Ligde

1. Lige Bir Adım Kaldı

Bedensel Engelliler 1. Lig Yolunda