EREN-4 OPERASYONUNDA LAV TANKSAVAR VE PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

EREN-4 OPERASYONUNDA LAV TANKSAVAR VE PATLAYICI ELE GEÇİRİLDİ

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genlinde çalışmalarını devam ederken Eren-4 operasyonu kapsamında Hasköy ilçesinde lav tanksavar ve patlayıcı maddeler ele geçirdi

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon çalışmalarına devam ediyor. Eren-4 operasyonu kapsamında Hasköy ilçesine bağlı Koğuktaş Köyü kırsalında yapılan çalışmada terör örgütüne ait olduğu tespit edilen 2 adet lav tanksavar ve patlayıcı maddeler ele geçirildi.

Kentin huzur ve güvenini sağlamak adına hummalı çalışmalar yürüten Jandarma ekipleri, terör örgütlerine darbe vurmaya devam ediyor. istihbari çalışmaları değerlendiren ekipler, suç ve suç oluşumlarına göz açtırmıyor.

Yapılan operasyon ile ilgili Muş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların desteği ile operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edileceği belirtilerek; “Muş İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Muş İli, Hasköy İlçesi, Koğuktaş Köyü kırsalında icra edilen Eren-4 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Baçavuş Mehmet Çapar operasyonu kapsamında; 13 Ekim 2021 tarihinde toprağa gömülü vaziyette, terör örgütüne ait olduğu tespit edilen; 2 Adet Lav Tanksavar Silahı, 7 Adet El Bombası, 1 Kalıp Plastik Patlayıcı, 3 Kg Plastik Patlayıcı malzemesi ele geçirilmiştir. Terör örgütlerine karşı mücadeleye, vatandaşlarımızın desteği doğrultusunda azim ve kararlılıkla devam edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”