FERHATOĞLU’NA MİLLİ TAKIMDA ÖNEMLİ GÖREV

FERHATOĞLU’NA MİLLİ TAKIMDA ÖNEMLİ GÖREV

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli karate antrenörü Aydan Ferhatoğlu, Ümit, Genç, U21 Avrupa Şampiyonasına Milli Takım antrenörü olarak katılıyor.

Avrupa Ümit Genç U21 Karate Şampiyonası, 03-05 Şubat 2023 tarihleri arasında Güney Kıbrıs’ın Larnaka kentinde düzenlenecek. Şampiyonaya Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Milli karate antrenörü Aydan Ferhatoğlu Karate Milli Takım antrenörü olarak Muş’u temsil edecek.

Milli takım kampında bulunan hazırlıklarını tamamlayan antrenör Aydan Ferhatoğlu, başlayacak şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek sporcuların başında madalya mücadelesi verecek. Şampiyonada 42 Milli sporcu Türkiye’yi temsil edecek. Başlayacak olan şampiyonada madalya mücadelesi verecek olan Milli Takım antrenörü Aydan Ferhatoğlu, rekor madalya alarak ülkemizi takım halinde şampiyon yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Ertan Tunç’un Teknik Direktörlüğünde ve Süleyman Orhan, Timur Doğan, Kaan Yavaşoğlu, Murat Yıldızlar, Yusuf Coşkun, Nejmi Alkan, Aydan Ferhatoğlu, Metin Balkaya, Cemil Günel, Yusuf Can, Cengiz Çınar ve Mesut Kolaylı’nın antrenörlüğünde 20 kadın, 22 erkek Milli Sporcumuz ülkemizi temsil edecek.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”