“GELECEĞİMİZİN MİMARI OLMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ”

“GELECEĞİMİZİN MİMARI OLMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ”

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, öğretmenlerin geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Vali Gündüzöz, öğretmenlere hitaben yayımladığı mesajında geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri yetiştiren temsilciler olduklarını söyledi.

Vali Gündüzöz, mesajında öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal mesleği olduğunu vurgulayarak; “Saygıdeğer Öğretmenlerim; İstikbalimiz sizlerin ellerinde büyümektedir. Türk milleti olarak görkemli bir geçmişten ışıltılı bir geleceğe ancak sizlerle kanat açabilir, ancak sizlerin sayesinde ileri gidebiliriz. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. Hiç kuşkusuz sizler, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğimizin mimarı olmaya devam edeceksiniz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyor, öğretmenlerimize aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı, başarılı, huzurlu yarınlar diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”