?GENÇ DÖNÜŞÜM" PROJESİ DEVAM EDİYOR

?GENÇ DÖNÜŞÜM

Muş Gençlik Merkezi Müdürlüğü´nde görevli gençlik liderleri ve gönüllü üyeleri, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdikleri ?Genç Dönüşüm? projesini devam ettirerek, proje kapsamında Ağaçlık İlkokulu ve Anaokulunda okuyan öğrencilere kalem seti hediye ettile

Muş Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ?Genç Dönüşüm? projesi devam ediyor. ?Genç Dönüşüm? projesi kapsamında Gençlik Merkezi Müdürlüğü´nde görevli gençlik liderleri ile gönüllü üyeler, Ağaçlık İlkokulu ve Anaokulunda bulunan minik öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, onlara kalem setleri hediye etti. Proje kapsamında yapılan hem okul ziyareti hem de öğrencilere verilen kalem setleri hediye dağıtımı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Gençlik liderlerinden Erol Çalışci, yaz aylarında ÖSYM tarafından yapılan tüm sınavlarda öğrencilerin kullandığı kalem, silgi ve açacakları köy okullarında okuyan öğrenciler için topladıklarını ve topladıkları bu kalem setleri de köy okullarını ziyaret ederek, okullarda okuyan öğrencilere hediye ettiklerini söyledi. Çalışci: ?Gençlik Merkezi olarak geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiğimiz ?Genç Dönüşüm? projesi kapsamında bizler, ÖSYM tarafından yaz ayarlında yapılan sınavlara katılan adaylardan sınav sonrasında ihtiyaç sahibi köy okullarına dağıtılmak üzere Muş Alparslan Üniversitesi ve merkezdeki okullarımızdan sınav setlerini toplamıştık. Topladığımız bu kalem setleri bugünde köy okullarını tek tek ziyaret ederek, okullarda eğitim öğretim gören kardeşlerimize dağıtıyoruz. Bugünde proje kapsamında Muş merkez Ağaçlık İlkokulunu ve Anasınıfını ziyaret ettik. Hem ilkokulu hem de anasınıfında okuyan öğrencilerimizi sınıflarında tek tek ziyaret ederek, yanımızda getirdiğimiz kalem setleri hediye ettik.  Onların mutluluklarına ortak olduk. Bu tür sosyal faaliyetlerde bulunmaya devam ediyoruz? dedi.

?Bizler, Böyle Bir Sosyal Faaliyetlerde Bulunarak Öğrencilerimizi Sevindiriyoruz?

ÖSYM´in yapmış olduğu her sınav sonrasında gönüllü arkadaşlarıyla birlikte köy çocukları için sınava giren memur adaylardan sınavda kullandıkları kalem setleri topladıklarını söyleyen gençlik liderlerinden Latif Yılmaz ise, bu tür sosyal faaliyetler kapsamında topladıkları kalem setleri, köy okullarında okuyan öğrencilere hediye ettikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.  Yılmaz: "Bugün burada köy okullarımız için gençlik liderleri ve gönüllü arkadaşlarımızla 2019 yaz döneminde yapılan sınavlarda çıkan memur adaylarından sınavlarda kullandıkları kalem, silgi ve açacakları toplayıp, hangi köy okulunun ihtiyacı varsa tespit edip, o köy okulunda okuyan öğrencilere dağıtacağız. Bizler, böyle bir sosyal faaliyetlerde bulunarak, köy okullarında okuyan ve maddi durumları iyi olmayan öğrenciler için böyle bir kampanya başlattık Bizlere bu kampanya sürecinde destek verenlere teşekkür ederiz. Bizlerde bugün gençlik liderleri ve üye arkadaşlarımızla birlikte Muş merkeze bağlı Ağaçlık İlkokulunu ve Anasınıfını ziyaret ettik. Yanımızda getirdiğimiz kalem setleri onlara dağıttık. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Gençlik Merkezi olarak bu tür sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz devam edecektir? diye belirtti. Ağaçlık ilkokulu ve anasınıfı öğrencileri ise, gençlik liderleri ve gönüllü üye ağabey ve ablalarına teşekkür ederek, kendilerine hediye ettikleri kalem setleri için de çok mutlu olduklarını söylediler.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”