HAKEM CAMİASI BAŞKANINI SEÇTİ

HAKEM CAMİASI BAŞKANINI SEÇTİ

Muş hakem camiası, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muş Şubesi 13’ncü Genel Kurulu’nda Necat Geçer’i yeniden başkan olarak seçti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muş Şubesi 13’ncü Genel Kurulu yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde Necat Geçer ikinci kez başkanlığa seçildi.

Muş’ta Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 13. Olağan Genel Kurul toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Spor Salonu’nda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi. 73 kayıtlı üyesi bulunan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Muş Şubesi’nin 13’ncü Genel Kurulu’nda Necat Geçer ile M. Şükrü Közcü yarıştı. 64 delegenin oy kullandığı seçimde Necat Geçer 35 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken M. Şükrü Közcü ise 25 oy aldı. Seçimde 4 oyda geçersiz sayıldı.

Yeniden başkanlığa seçilen Necat Geçer yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı. Necat Geçer “Birlik beraberliğimizin devamı için elimizden gelenin en iyisini siz değerli üyelerimize bu güne kadar sunduk bundan sonrada sunmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Gönül isterdi tek liste ile seçime gidilsin ama olmadı. Demokratik bir ortamda seçim yaşadık. Beni buraya layık gören delegelere teşekkürlerimi iletiyorum. Ülkemizin Birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu dönemde biz hakem camiası olarak elimizden gelen çabayı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. 13. Olağan Genel Kurulumuzun ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Genel kurula, TFFHGD Bölge Sorumlusu Taner Coşkun, TFF Temsilcisi ve Eski Dernek Başkanı Ferzende Emre, ASKF Bşk. Kemal Türkan, TÜFAD Başkanı Alparslan Has, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ayhan Has, Futbol camiası, Hakemler ve Gözlemciler katıldı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”