HALK EKMEK RAMAZAN’DA RAĞBET GÖRÜYOR

HALK EKMEK RAMAZAN’DA RAĞBET GÖRÜYOR

Muş Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayında üretilen pidelere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Muş Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ramazan ayı boyunca pide ekmek üretimini aralıksız sürdürüyor. Rutin ekmek çeşitlerinin yanı sıra Ramazan ayı boyunca pide ekmek üretimi yapılan tesiste hijyen, kalite ve sağlık kurallarına önem veriliyor.

Muş Belediyesinin önemli projeleri arasında olan Halk Ekmek Fabrikası, 15 kişi istihdam edilerek günlük 60 bin ekmek üretimi ile son teknoloji makinalarla çalışılıyor. 1 tekli ekmek 200 gramdan üretilirken, Ramazan ayına özel olarak da 400 gramdan çiftli ekmek üretiliyor. Fiyat tarifesinde değişikliğe gidilmeyerek, tekli ekmekler 1, çiftli ekmekler de 2 liradan satışa sunuluyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya konu ile ilgili yaptığı açıklamada sosyal sorumluluk projesi kapsamında temiz ve sağlıklı ortamda üretilen ekmeklerin uygun fiyata vatandaşlara satıldığını vurguladı.

Üretilen ekmekleri kentin 17 farklı noktasında satışını yaparak vatandaşlara ulaştırdıklarını belirten Başkan Asya açıklamasının devamında; “Şehrimizin bir eksikliği olarak gördüğümüz Halk Ekmek Fabrikamızın meyvelerini almaya başladık. 2020 yılı sonlarında halkımızın hizmetine sunduğumuz Halk Ekmek Fabrikası’nda Ramazan pidesi yoğun ilgi görüyor. Tesisimizde en çok dikkat edilen konuların başında temizlik, kalite ve sağlık kuralları geliyor. Ekmek fiyatında herhangi bir değişiklik yapmadık. 200 gramlık ekmeklerin 1, 400 gramlık çiftli ekmekler 2 liradan satılacak. Ramazan pidelerinin yanı sıra ekmek çeşitleri de üretilecek” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”