HAYVANLARIN YAŞAM MÜCADELESİNE DESTEK

HAYVANLARIN YAŞAM MÜCADELESİNE DESTEK

Hayvansever gençler Muş’un Korkut ilçesinde örnek bir davranışa imza attılar. Sokakta yaşam mücadelesi veren hayvanlara destekte bulundular

Muş’ta zorlu geçen kış mevsimi sokak hayvanlarının yaşama mücadelesini zorlaştırıyor. Bir araya gelen hayvansever gençler Muş’un Korkut ilçesindeki sokak hayvanlarına sakatat bıraktı.  Haftanın belirli günlerinde bu görevi yerine getiren gençler, zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için ilçenin belirli noktalarına yiyecek bırakarak destek oldular.  

Hayvanseverlerden gençlerden Yusuf Çağlayan, Muş'ta kış mevsiminin çetin geçtiğini ifade ederek haftanın belirli günlerinde sokak hayvanlarını beslediklerini vurguladı.

Çağlayan sokakta yaşayan köpeklerin hayatta kalabilmesi için beslenmeleri gerektiğini belirterek; “Amacımız doğadaki hayvanların aç kalmaması, onların bir şekilde karınlarını doyurmaktır. Bugünümüzü de Korkut ilçemizin sokaklarında kalan hayvanlara ayırdık. Kış mevsiminde yiyecek bulmakta sıkıntı çeken kedi ve köpeklere beslenmeleri için yiyecek bıraktık. Biz de onların yaşam mücadelesine destek olabiliyorsak ne mutlu bize. Sokakta kalan kedi ve köpekler için lokanta ve kasaplardan çeşitli sakatatlar değerlendirip doğaya bıraktık. Biz insanların nasıl beslenmeye ihtiyacı varsa onlarında hayatta kalabilmeleri için beslenmeleri gerekir. Bu hayvanlara sevgi göstermek bile insanlık adına bizi bir adım öteye taşırken, aç bir hayvanı beslemek, onlara yardım etmek bambaşka bir duygudur. 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”