HBT YARDIM KOLİLERİNİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRDI

HBT YARDIM KOLİLERİNİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRDI

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) bünyesinde yardım faaliyetlerini sürdüren Hayırda Buluşanlar Topluluğu (HBT) gönüllüleri hayırsever tarafından gönderilen yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı

Yardım faaliyetlerinde adından sıkça söz ettiren Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Hayırda Buluşanlar Topluluğu (HBT) ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerine dokunmaya devam devam ediyor. Son olarak hayırsever vatandaş tarafından verilen 30 yardım kolisini mağdur ailelere ulaştırdı.

Pandemi döneminde vatandaşların sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten topluluk gönüllülerinden Firdevs Artçı, hayırsever vatandaşların yardımlarını esirgememeleri çağrısında bulundu. Gittikleri muhtaç ailelerin dertlerine de ortak olan topluluk gönüllüleri yardım bekleyen bir sürü mağdur ailelerin olduğun u söylediler.

Topluluk gönüllülerinden Firdevs Artçı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada sadece yardım kolisi değil, aynı zamanda nakdi yardım da yaptıklarını belirterek; “Bir hayırseverimiz tarafından oluşturulan yaklaşık 30 gıda kolisi ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere bizlere gönderildi. Bizler de gönüllüler olarak temizlik-hijyen paketleri oluşturduk. Oluşturduğumuz bu hijyen paketleriyle birlikte gıda kolilerini ailelerimize ulaştırdık. Bunun yanında kiralarını, elektrik ve su faturalarını ödemekte sıkıntı çeken kimi ailelerimize de nakit yardımında bulunduk” dedi.

“BİRİKTİRDİĞİMİZ DEĞİL PAYLAŞTIĞIMIZ BİZİMDİR”

Artçı açıklamalarının devamında, mağdur ailelerin içinde bulundukların durumun iç yaktığını dile getirerek; “İhtiyaç sahibi ailelerimizi unutmamamız gerekiyor zor şartlarda çocuklarıyla hayata tutunmaya çalışan bu ailelerimizi ziyaret edip imkânlarımız dâhilinde sıkıntılarını gidermeye çalışmalıyız. Hayırda Buluşanlar Topluluğu olarak gittiğim her yardımlaşmada ‘paylaşmak’ ve ‘şükretmek’ kavramlarının önemini bir kez daha anlıyorum. Gittiğimiz her aileden yeni bir hikaye dinliyor ve insanlığı bir kez daha sorguluyoruz. Ailelerin yaşadıkları şartları gördükçe kendi sıcacık evinde rahatça yaşadığı için utanıyor, üzülüyor insan. Ulaşılması gereken ve yardım bekleyen bir sürü insan bizi bekliyor, daha çok yolumuz var. Daha çok aileye el uzatabilmek için hayırseverlerin de desteğine ihtiyacımız var. Bu yardımlarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Sürekli söylediğimiz gibi ‘Biriktirdiğimiz değil paylaştığımız bizimdir.’ Paylaşmayı unutmayalım” şeklinde konuştu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”