HER ZAMAN 4. SIRA ADAYI GİBİ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUM

HER ZAMAN 4. SIRA ADAYI GİBİ CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUM

Başarının ancak takım ruhuyla elde edildiğine dikkat çeken Ak Parti 2. sıra Muş Milletvekili adayı Muzaffer Çakar, seçim çalışmaları çerçevesinde her zaman kendisini 4. sıra adayı gibi görerek canla başla çalıştığını,ekip ve takım ruhuyla hareket edildiği

AK Parti 2. sıra Muş Milletvekili adayı Muzaffer Çakar, Yaşanılır bir Muş için ortak nokta olan Ak Partimizin gücünü Muş'ta elde edeceğimiz başarı ile bir kez daha hayata geçirelim” dedi. 


Ak Parti 2. sıra Muş Milletvekili Muzaffer Çakar AK Parti Muş İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday adayları istişare toplantısına katıldı. Şeker Fabrikasında düzenlenen toplantıda söz alarak Ak Parti ile daha güzel yarınlara doğru mesajı veren Çakar, yaptığı konuşmasında birliktelik olgusuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çakar, seçim çalışmaları sürecinde her zaman 2. sıra değilde 4. sıra adayı gibi çalıştığını belirterek, Haziran seçimlerinin ülkemiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Bu seçim süreci aday arkadaşlarımın yanı sıra aday adayı arkadaşlarımın kardeşlerimin belirttiği gibi bir hizmet seçimi olduğunu belirtmek istiyorum. Bizlerde ilimize en iyi hizmeti getirebilmemiz için ne kadar çok sesli olursak o kadar daha iyi olur diye düşünüyor ve bu gerçeğin bu şekilde olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugün bu arada bulunan tüm kardeşlerimi yürekten selamlarken Ak Parti ile daha büyüyen ve daha gelişen bir Muş'un temellerinin atıldığı günler olarak görüyorum bu günleri. Bunun hayata geçirilebilmesi de bizim elimizde” dedi.


DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREK”


Birlik ve beraberliğimiz sonucunda oluşacak olan bu düşüncelerin daha güzel bir Muş için olduğu da bir gerçektir sözleri ile katılımcılara seçimlere sayılı günler kala daha çok çalışmamız gerek çağrısında bulunan Ak Parti 2. Sıra adayı Muzaffer Çakar, adaylığının açıklandığı günden bu zamana kendisine ulaşmak isteyipte ulaşamayanlara, Bana ulaşmak isteyipte ulaşamayan kardeşlerimden özür diliyorum. Beni kimse yanlış anlamasın. Bu dönem bireysel başarı dönemi değildir. Bu dönem birliktelikler sonucunda oluşan başarıların elde edildiği bir dönemdir. Aday adayı arkadaşlarımızla el ele omuz omuza başarıya doğru ulaşacağız” şeklinde konuştu.


GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYORUM”


Kendisini her zaman 4. sıra adayı olarak gördüğünü ve ona göre çalıştığına dikkat çekmek isteyen Muzaffer Çakar, Ben kendini 2. sırada seçilmesi garanti gözüyle gören biri olmadım. Her zaman şu mantıkla hareket ederek o amaçta çalıştım.Her zaman kendimi 4. sırada görerekten çalıştım. Benim birliktelik düşüncem bunu gerektirmektedir. Geceli gündüzlü çalışıyorum. Başarının takım ruhuyla elde edildiğine inanıyorum. Benim Başbakanın çok yakınında olan arkadaşlarım oldu. Şunu kesinlikle gördüm ve şahit oldum. Sayın Başbakanımız takım ruhunu bozan kim olursa olsun bu karşı gelen bir düşünceye sahiptir. Ekip ve takım ruhuyla hareket edildiği zaman başarının kaçınılmaz olduğunu biliyorum. Ekibin ahengini bozan kim olursa olsun bu ben dahi olsam kabullenmemiz gerekir. Hepimizin kalbi Muş'un menfaati için çarpsın. Hepinizden istirhamım çalışma gayretimizi arttıralım. En yaşanılır Muş için ortak nokta olan Ak Partimizin gücünü Muş'ta elde edeceğimiz başarı ile bir kez daha hayata geçirelim” diye konuştu.


 





BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI